Neler Yeni

Şarkıcı Gülşen Tahliye edildi

Gülşen'in hakkında soruşturma açılması haklı gerekçe midir haksız gerekçe midir?

• Açılan soruşturma haklı bir soruşturmadır.

• Açılan soruşturma haksız bir soruşturmadır.

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
İyi günler. Şarkıcı Gülşen dün akşam İmam Hatiplere çirkin ithamlarda bulunduğu gerekçesiyle soruşturma açılmış.

Normalde konusunu açmayacaktım fakat soruşturma açılmasını haklı buluyor musunuz bunu istişare edelim dedim.

AKP Sözcüsü Kurtulmuş: Gurur kaynağımız olan İmam Hatiplere söylenen bu çirkin ithamlar kabul edilemez.

Düşünceleriniz nelerdir?

Son düzenleme:

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,458
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Şarkıcıya, sanatçıya, doktora, öğretmene, emekçiye değer vermeyiz. Hacıya, hocaya, tacizciye, katile, yolsuzluk yapana değer veririz. İşte biz böyle düşük seviye bir ülkeyiz. Allah böyle ülkenin belasını versin.

Axy's

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Enes MÜJDE
İyi günler. Şarkıcı Gülşen dün akşam İmam Hatiplere çirkin ithamlarda bulunduğu gerekçesiyle soruşturma açılmış.

Normalde konusunu açmayacaktım fakat soruşturma açılmasını haklı buluyor musunuz bunu istişare edelim dedim.

AKP Sözcüsü Kurtulmuş: Gurur kaynağımız olan İmam Hatiplere söylenen bu çirkin ithamlar kabul edilemez.

Düşünceleriniz nelerdir?
Saçma sapan işler gerçekleri söylemiş imam hatip dediğimiz yerlerde erkek çocukları cinsel konuda eğitilmiyor . Uzaklaştırılıyor ben de imamhatipte okudum arkadaşlarım birbirlerine cinsel münasebetlerde bulunurlardı bir şey bilmiyorlardı çocuklardı eğitim yoktu .

Loading...

80+ Silver
En İyi Cevap
1

Düşünceleriniz nelerdir?
Şu Hükümet İmamhatiplerin avukatlığını çok yapıyor ciddi anlamda.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,458
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Şu Hükümet İmamhatiplerin avukatlığını çok yapıyor ciddi anlamda.
Çünkü amaç dindar nesiller yetiştirmek. Lakin İmam-hatipten çıkıp da ateist olmayanı görmedim. Geri tepiyor. Dinsiz nesiller yetiştiriyorlar.

Rakunabii

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
660
İsim
durden
birisi sizin savunduğunuz şeylere laf edince yobaz gerici oluyo ama milletin dinine laf edince laf söz normal özgürlük :D atatürk lisesinde okuyanlara sapık deseydi hebele hübele derdiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bence mantıksız. Herkes istediğini söyleyebilir.
Lisenin adı Atatürk lisesi olsaydı ve hakaret etseydi hiçbir şey olmazdı yüksek ihtimal.
atatürkün fotoğrafını atıp kuran asan çocuk ceza yedi araştır

mfimmel

80+ Silver
birisi sizin savunduğunuz şeylere laf edince yobaz gerici oluyo ama milletin dinine laf edince laf söz normal özgürlük :D atatürk lisesinde okuyanlara sapık deseydi hebele hübele derdiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:

atatürkün fotoğrafını atıp kuran asan çocuk ceza yedi araştır
Atatürk ile dini bir tutman hata.

Juiclair0

80+ Silver
Atatürke laf etse bu kadar ciddiye alınmaz ama imamhatipler önemli :kekw::kekw:

mfimmel

80+ Silver

Düşünceleriniz nelerdir?
Ya ne olursa olsun bunu yapacak kişi Gülşen olmamalı.

Dişiliğini kullanıp kişiliğinden olanlar yorum yapma hakkına sahip değil kendi görüşüm.

Top Bottom