Arka kapakları çok dandik değişmediyse asla kullanılmayacak modellerden birisi.sar 9 çok iyi ya kullanmadım ama videosunu çok seyrettim
10 memride 2sini patlatmıyordu kullandım fakat benim değildi sahibi şikayetçiydibu silahı kullanan varmınasıl isabeti tepmesi eldeki konforu
Airsoft modeli vardı arkadaşımda yeni çıktığı zaman almıştı, atışa hazırlayınca tetiğe basmadan kendi sıkıyordu o derece.Silahın patlamama sorunu var. Kronik herhalde tüm modellerinde. Ondan pek sevdiğim bir marka degil.
Hocam airsoft taşımak bulundirmak sorun olur mu?Airsoft modeli vardı arkadaşımda yeni çıktığı zaman almıştı, atışa hazırlayınca tetiğe basmadan kendi sıkıyordu o derece.
Olmaz.Hocam airsoft taşımak bulundirmak sorun olur mu?
Sorun olmaz ama yanında belgesini isteyebiliyor bazı kıl aynasızlar. Airsoft taşımak yerine şu havalı tüfek mermisi tarzında atan veya çelik bilye atan tabancalar daha etkili.Hocam airsoft taşımak bulundirmak sorun olur mu?
Ondan var bende ama insana sıkmak için arıyorumSorun olmaz ama yanında belgesini isteyebiliyor bazı kıl aynasızlar. Airsoft taşımak yerine şu havalı tüfek mermisi tarzında atan veya çelik bilye atan tabancalar daha etkili.