Evet ben bizzat 480 gb lisiini kulllanıyorum boşuna o kadar para verme samsunga falan.Bunu mu alayım hocam?
Düşük not almış hocamEvet ben bizzat 480 gb lisiini kulllanıyorum boşuna o kadar para verme samsunga falan.
Sanmıyorum ben 5 farklı 480 gb ssd kullandım pny de hiç kitlenme geç tepki verme görmedim. kioxia vardı onda cihaza geç tepki veriyordu gecikmeliydi samsung da aşırı hızlı tepki vermiyordu ama pny ye geçince windows anında açılıyor.Düşük not almış hocam
SSD Listesi - Astroscott
docs.google.com
Çakma büyük ihtimal
Hocam sizce iade etmeli miyim bu ssdyi
çakma gibi duruyor... samsung magician adlı uygulamayı indir. ssd yi görüyor mu yoksa n/a mı yazıyor ona da bak.Alıntıyı görüntüle
Hocam sizce iade etmeli miyim bu ssdyi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Çakma büyük ihtimal
Arkadaşlar yardımcı olabilicek var mı bu ssd yi kullanmak sağlıklı mıdır?
çakma malesef. fotodan bile anlaşılıyor zaten. nereden almıştın kiHocam n/a diyor
abooo. kendi ayağına sıkmışsın. özelden bana yazsana satıcı isminiPazarama adlı siteden aldım hocam. Site güvenilir ama satıcı değilmiş
İçini açıp bir bakmak lazım nedir ne değildir. Firmalar çünkü yıllar geçtikçe üretilen üründe değişikliklere gidebiliyor. Yongasını değiştiren markalar var mesela.şu yazdıklarımı kanıt olarak göster. etiketi bile yamuk yapıştırmışlar şaka gibi .d
orijinalinde vida kısımları metal iken, sahtesinde değil.
orijinal ürün samsung magician uygulamasında ssd sağlığını gösterirken, sahte üründe N/A yazıyor.
orijinal ürün yazılan değerlerde hız verirken, sahte ürün düşük performans veriyor.
samsung magician uygulamasında ssd'nin seri numarası doğrulanamıyor.
ssd'nin üstündeki yazı fontları çok yapmacık duruyor, sahte olduğu bariz.
@Abdullah Hacıgül @Mehmet Yılmaz
bu samsung 870 evonun sahtesi peynir ekmek gibi satılıyor kurumsal olmayan mağazalarda, ben geçen sene sahtesini almıştım, hala da satmaya devam ediyorlar. videosunun çekilmesi bilgilendirici olur ve millet dolandırılmamış olur.