Hocam aldığın sistemde muhtemelen M2 SSD vardır. Sata kablosu sata SSD ve HDD'ler için kullanılıyor. Anakartın kutusunda olur genelde.Yakın bir tarihte bir hazır sistem aldım ve bu sistemin her şeyi montelenmiş ama SATA3 kablosu çıktı ben bu kabloyu takmalımıyım takacaksam nereye takacağım
Peki takılıp takılmadığını nasıl anlarım yada çok gerekli bir parçamı?Sistem anakartında fazla çıkmıştır kullanılmayınca yada fazla olanı göndermişlerdir. Hayırlı olsun
O zaman benim hiçbir şeyi takmama falan gerek yok yani dp portla monitöre bağlasam yeterOnlar takmıştır eğer hdd veya sata ssd varsa.Kutudan çıkanlar fazla
Hdd yok ama takılıdır diyor diğer arkadaşlarHazır sistemlerde HDD ve SSD takılı halde gelir.
Yeni bir HDD veya SSD alırsanız bir ucunu bu birimin arkasındaki uygun yere diğer ucunu da anakarttaki Sata portlarından birine takabilirsiniz.
Kablonun takıldığı şey sistemin depolama birimi Windows vb. her şey içine bağlı olabilir eğer ki m2 SSD yoksa.Peki takılıp takılmadığını nasıl anlarım yada çok gerekli bir parçamı?
Mesaj otomatik birleştirildi:
O zaman benim hiçbir şeyi takmama falan gerek yok yani dp portla monitöre bağlasam yeter
Sistem parçalarını atar mısınız?Peki takılıp takılmadığını nasıl anlarım yada çok gerekli bir parçamı?
O zaman benim hiçbir şeyi takmama falan gerek yok yani dp portla monitöre bağlasam yeter
Hdd yok ama takılıdır diyor diğer arkadaşlar
Hocam çok geç gördüm afedersinKablonun takıldığı şey sistemin depolama birimi Windows vb. her şey içine bağlı olabilir eğer ki m2 SSD yoksa.
Eğer kafanıza takılıyorsa kasanın arka kapağını açın sol altta el kadar bir parça olması lazım arkasına 2 adet kablo bağlanmış olmalı.
Sistem parçalarını atar mısınız?
Sistemde m2 SSD var. Yeni bir depolama almadığınız sürece o kablo bir işe yaramaz.Hocam çok geç gördüm afedersin
Sistem bu
AMD R5 5500-ASUS PRIME A520M-K -ASUS Dual GeForce RTX 3050 6GB OC -HIKVISION 16GB-HIKVISION 512GB SSD Uygun Fiyatları ile Tebilonda
TEBİLON Marka AMD R5 5500-ASUS PRIME A520M-K -ASUS Dual GeForce RTX 3050 6GB OC -HIKVISION 16GB-HIKVISION 512GB SSD Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilondawww.tebilon.com
Merhaba hoca afedersin biraz geç döndümKablonun takıldığı şey sistemin depolama birimi Windows vb. her şey içine bağlı olabilir eğer ki m2 SSD yoksa.
Eğer kafanıza takılıyorsa kasanın arka kapağını açın sol altta el kadar bir parça olması lazım arkasına 2 adet kablo bağlanmış olmalı.
Sistem parçalarını atar mısınız?
tamam ozaman kablolar yedekte dursun teşekkürler cevapladığın içinSistemde m2 SSD var. Yeni bir depolama almadığınız sürece o kablo bir işe yaramaz.