anakartın da m.2 yok muMerhaba sata 3 ssd almak istiyorum 1 yada 2 TB hangi marka önerirsiniz bütçe 3000 5000 arası
M2 ssd var 500 GB artı olarak 500 GB de Samsung sata 3 ssd var şimdide sata ssd 1 TB yada 2 TB almak istiyorum oyun yüklemek için oynadığım oyunlar yüksek GB li ildugu için tetmiyor. Çocuklarda oyun yuklüyor kaoasite yetmiyoranakartın da m.2 yok mu
Mesaj otomatik birleştirildi:
yeterli verimi alamayacaksın diye diyorum
anladım hemen bi piyasa araştırması yapayım tam bütçeniz 3k mı yoksa 5k mıM2 ssd var 500 GB artı olarak 500 GB de Samsung sata 3 ssd var şimdide sata ssd 1 TB yada 2 TB almak istiyorum oyun yüklemek için oynadığım oyunlar yüksek GB li ildugu için tetmiyor. Çocuklarda oyun yuklüyor kaoasite yetmiyor
2 Side olur 5000 den fazla olursa bütçem yetmez o kadar ayïra bildimanladım hemen bi piyasa araştırması yapayım tam bütçeniz 3k mı yoksa 5k mı
O hangi sitede oluyor hocam acabaGaming gecesine de bir göz atın bu aksam olmasi lazim
2 Side olur 5000 den fazla olursa bütçem yetmez o kadar ayïra bildim
arkadaş haklı gaming gecesi gibi avantajları değerlendirebilirsinizGaming gecesine de bir göz atın bu aksam olmasi lazim
incehesapO hangi sitede oluyor hocam acaba
Teşekkür ederim hemen bakiyorumarkadaş haklı gaming gecesi gibi avantajları değerlendirebilirsiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:
incehesap
gaming gecesi bu gece saat 22 de başlayacak yanlış hatırlamıyorsamTeşekkür ederim hemen bakiyorum
gaming gecesi bu gece saat 22 de başlayacak yanlış hatırlamıyorsam
alınabilir ancak bence wd kingston vb bir marka almanızMesaj otomatik birleştirildi:
Merhaba bu nasıldır 960 GB ben 1 TB istiyordum ama rada 40 GB fark var bir şey fark eder mi