Neler Yeni

Satanist ve İşkenceci seri katil bireylerin sokaklarda dolaşması ?

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML

VitoScaletta

80+ Gold
Bu arada kendime değil , karşındakine yapıyorum bunu. 16 yaşındaydım. Detaya girmek istemiyorum.
ilerde çok büyük sorun olucak rahatlmaya falan çalışma eşin senden nefret edicek boşanıcak eğer bu iş cinsellikten çıkarsa ve biri duyarsa senin bütük kemiklerini kırar şayet cinsellik dışında olsa ve ben bunu duysam seni gördüğüm yerde kafatasın parçalanana kadar yumruğumla kafanı ezerdim komaya sokardım seni

Berat123

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
Berat
Ben hala idama karşıyım ama bu olayları görünce istemiyor değilim bence idam edilip direkt olarak acısına son verilmemeli hapisanede özel bir hücreye koyulup ışık ve tuvalet koyulmamalı ve sadece 3 günde bir yemek verilmeli.
Sevdim,Çok acımasızca. :devilish:

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML
ilerde çok büyük sorun olucak rahatlmaya falan çalışma eşin senden nefret edicek boşanıcak eğer bu iş cinsellikten çıkarsa ve biri duyarsa senin bütük kemiklerini kırar şayet cinsellik dışında olsa ve ben bunu duysam seni gördüğüm yerde kafatasın parçalanana kadar yumruğumla kafanı ezerdim komaya sokardım seni
:)

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

tedebbür ehli
Moderatör
En İyi Cevap
26
Ben sadistim. Bu benim istediğim bir şey değildi. Maalesef bunu yok edemiyorum ama kontrol edebiliyorum. Karşı tarafın rızası durumunda kontrolden çıkıyorum ama herhangi bir aksilik olmuyor. Cinsellik konusunda ki değişik tarzların daha yükseği ve hastalık gibi bir şey bu. Sürekli kendimi soğuk ve hayatımı çok sıkıcı bulduğum için psikoloğa gitmiştim. 2 gün sonra elime "Sadizm-Sadistlik" raporu verdi. Başlarda utanmıştım ama sadece cinsellik konusunda bu baş gösterdiği için normal buldum çünkü mâlum biliyorsunuz neler neler izlediklerinizi... :)
Sadistsen sadistsin hocam ne olacak, senin gibi fantezileri olan birini buldun mu tamamdır. Salla gitsin.
Ne alaka? Adam cinsel hayatında agresif diye bunu duyanlar bütün kemiklerini mi kıracak?

VitoScaletta

80+ Gold
Sadistsen sadistsin hocam ne olacak, senin gibi fantezileri olan birini buldun mu tamamdır. Salla gitsin.

Ne alaka? Adam cinsel hayatında agresif diye bunu duyanlar bütün kemiklerini mi kıracak?
dediğim gibi iş cinsellikten çıkarsa diyorum sadistliğin tanımı nedir birine acı vermekten zevk alan demek eğer cinsellikten çıkarsa birine zevk için acı verir ve sonuç üstteki haber gibi olur BEN ORDA YAZMIŞIMKİ İŞ CİNSELLİKTEN ÇIKARSAAAAA
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sadistlik tam olarak anlamı ne,Cinsel sadistlik ne???
başkalarına fiziksel ya da ruhsal acı çektirmekten zevk alan (kimse).

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

tedebbür ehli
Moderatör
En İyi Cevap
26
dediğim gibi iş cinsellikten çıkarsa diyorum sadistliğin tanımı nedir birine acı vermekten zevk alan demek eğer cinsellikten çıkarsa birine zevk için acı verir ve sonuç üstteki haber gibi olur BEN ORDA YAZMIŞIMKİ İŞ CİNSELLİKTEN ÇIKARSAAAAA
Her sadist insan kaçırıp tecavüz mü ediyor zevk için?

Berat123

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
Berat

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML
Her sadist insan kaçırıp tecavüz mü ediyor zevk için?
Emin olun yapmıyorum yapmayı düşünmedim. O şekilde olmam benim suçum değil. Eşimi de dövmeyi veya bunları üstünde uygulamayı düşünmüyorum:) Ayrıca diyelim eşim de bundan memnun olacak , o zaman ne diyeceksin ? Ben zaten bunun bilincinde kaç kızla çıkıp ne kadar farklı şeyler yaptım söylesem şaşırırsın kızları böyle mi diye :)

tabikide hayır ama ben sonuçta kontrol edemiyorsa birine ruhsal veya fiziksel acı çektirmek isteyecektir
.

VitoScaletta

80+ Gold
Emin olun yapmıyorum yapmayı düşünmedim. O şekilde olmam benim suçum değil. Eşimi de dövmeyi veya bunları üstünde uygulamayı düşünmüyorum:) Ayrıca diyelim eşim de bundan memnun olacak , o zaman ne diyeceksin ? Ben zaten bunun bilincinde kaç kızla çıkıp ne kadar farklı şeyler yaptım söylesem şaşırırsın kızları böyle mi diye :)

.
Ben zaten bunun bilincinde kaç kızla çıkıp ne kadar farklı şeyler yaptım söylesem şaşırırsın kızları böyle mi diye
yanlış hatırlamıyosam yaşın 16 ydı ?

Top Bottom