Neler Yeni

Satıcının veya ürünün herhangi bir sorunu var mıdır?

Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
EMRE
Arkadaşlar bu ürün veya satıcının ilanında olan benzeri birkaç ekran kartını beğendim piyasaya göre fiyat şişirmesi de yapmamış anladığım kadarıyla. Sizce kartlarda herhangi bir sorun var mıdır ya da benim kaçırdığım bir şey mi var?
Satıcıdan fiyatını uygun gördüğüm 2.el bir ekran kartı alacağım.

Uzak dur hocam, yeni kart bakan herkes illa ki bir denk geliyor bunların ilanlarına, ne hikmetse her kartın en ucuzu bunlarda. Hem lhr değil, hem kapalı kutu, hem de piyasanın altına :D
Gerçek olamayacak kadar güzelse, gerçek değildir.
Forumlarda eski konuları var, kullanılmış kartları paketleyip satıyorlar diye duymuştum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
EMRE
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Uzak dur hocam, yeni kart bakan herkes illa ki bir denk geliyor bunların ilanlarına, ne hikmetse her kartın en ucuzu bunlarda. Hem lhr değil, hem kapalı kutu, hem de piyasanın altına :D
Forumlarda eski konuları var, kullanılmış kartları paketleyip satıyorlar diye duymuştum.
Kullanılmış kart olduğunu tahmin ediyorum zaten, görünen köy misali zaten kullanılmış olduğu açık 😁. Ben de ikinci el niyetine bakıyorum zaten. Test edip alsam sonrasında herhangi bir sorun ile karşılaşır mıyım diye merak ettim.

akıllı kuş

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,109
İsim
Cicikuş
Hocam lHR olmasınımı bekliyorsun 1650 de ne saçma düşünüyorsun

xxx78

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
Salih Akpınar
Arkadaşlar bu ürün veya satıcının ilanında olan benzeri birkaç ekran kartını beğendim piyasaya göre fiyat şişirmesi de yapmamış anladığım kadarıyla. Sizce kartlarda herhangi bir sorun var mıdır ya da benim kaçırdığım bir şey mi var?
Satıcıdan fiyatını uygun gördüğüm 2.el bir ekran kartı alacağım.
20 Eylül yayın tarihi satılmıştır belki

Ilar

80+ Bronze
En garantili temiz yöntem, ürünü param Güvende ile satın alın gelince test edin ürünü onaylayın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
EMRE
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
20 Eylül yayın tarihi satılmıştır belki
Satılmayan bir tane vardır mutlaka ben bu ekran kartını örnek olsun diye attım 😁
Mesaj otomatik birleştirildi:

En garantili temiz yöntem, ürünü param Güvende ile satın alın gelince test edin ürünü onaylayın.
Hocam İstanbul'a gezmek niyetiyle gidip yine alırım o sorun değil aslında. Beni düşündüren o anlık testte sorun çıkmaz ise daha sonradan gizli kalmış bir şey çıkar mı?

Hocam lHR olmasınımı bekliyorsun 1650 de ne saçma düşünüyorsun
Hocam 1650 modelini bilmiyorum, lhr modeli yoktur, doğrudur.

Bende ekran kartı ararken bu satıcının ilanlarına çok denk geldim, baya forumlarda araştırdım, eski birçok konuyu okudum. En sonunda sıkıntılı bir firma olduğuna dair birçok yorum okuyunca vazgeçmiştim.
Arkadaşın konuyu görünce de yardımcı olayım dedim ama alan alsın, bana ne.

Ilar

80+ Bronze
Satılmayan bir tane vardır mutlaka ben bu ekran kartını örnek olsun diye attım 😁
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam İstanbul'a gezmek niyetiyle gidip yine alırım o sorun değil aslında. Beni düşündüren o anlık testte sorun çıkmaz ise daha sonradan gizli kalmış bir şey çıkar mı?
Param guvende ile alirsaniz 1 gunu teste ayırır 2. Günü parayı onaylarsiniz param guvendeyi önermemin sebebi o. Kendiniz giderseniz yarim saat , bir saat test edip geliceksiniz aceleye gelmiş olucak.

Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
EMRE
Param guvende ile alirsaniz 1 gunu teste ayırır 2. Günü parayı onaylarsiniz param guvendeyi önermemin sebebi o. Kendiniz giderseniz yarim saat , bir saat test edip geliceksiniz aceleye gelmiş olucak.
Anladım teşekkürler. Böyle yaparım olmadı çünkü ellerinde 4-9k arası bir sürü Kart var birisini almayı düşünüyorum

Kaneki Ken

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,458
İsim
Fatih Ege Yıldırım
İlgilendiği Kategoriler
Anime , Bilgisayar , Kodlama
Kart temizse ve bozuk değilse param güvende ile alınır

equinoxx

80+ Bronze
3 ay önceki ilanı atıyorsunuz sonra kalkıp ucuz, uzak durun diyorsunuz. Satılmayan varsa da bu fiyata vermezler.

Top Bottom