Neler Yeni

Satın aldığım SSD sahte olabilir mi?

Noiryv

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Yusuf Ayhan
Selam, yeni bilgisayar topluyorum. Perşembe günü N11'de Elmacık satıcısından Kingston Fury Renegade SSD satın aldım. SSD bugün ulaştı, kutusunu açmadım diğer parçalar henüz gelmediği için.

Şans eseri gezinirken Mesut Çevik'in yeni videosunu gördüm. N11'den alınan SSD sahte çıkmış satıcı ismi belirtilmemiş. Biraz araştırdığımda 2-3 kişi Elmacık'tan RAM ve SSD alıp sorun yaşamış.

Şimdi ben bu SSD'yi kullanmadan sahte olup olmadığını nasıl anlarım? İade edebilir miyim direkt?

sefa_41

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Sefa
İlgilendiği Kategoriler
Havacılık
O videoyu bende izledim. Videodaki taktiklerle dene bi istersen

ouzhan9

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
oğuzhan
Selam, yeni bilgisayar topluyorum. Perşembe günü N11'de Elmacık satıcısından Kingston Fury Renegade SSD satın aldım. SSD bugün ulaştı, kutusunu açmadım diğer parçalar henüz gelmediği için.

Şans eseri gezinirken Mesut Çevik'in yeni videosunu gördüm. N11'den alınan SSD sahte çıkmış satıcı ismi belirtilmemiş. Biraz araştırdığımda 2-3 kişi Elmacık'tan RAM ve SSD alıp sorun yaşamış.

Şimdi ben bu SSD'yi kullanmadan sahte olup olmadığını nasıl anlarım? İade edebilir miyim direkt?
bence gidip güvenilir bi yerden al örneğin vatan-itopya vb.

Noiryv

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Yusuf Ayhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
O videoyu bende izledim. Videodaki taktiklerle dene bi istersen
Deneyemiyorum maalesef sistemi daha toparlamadım diğer parçalar gelmedi.

bence gidip güvenilir bi yerden al örneğin vatan-itopya vb.
Bekleyip videodaki yöntemleri denedikten sonra duruma göre mi hareket etsem yoksa direkt iade edip oralardan mı alsam karar veremedim. Satıcının yorumları da olumluydu hep.

sefa_41

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Sefa
İlgilendiği Kategoriler
Havacılık
Elmacık benim bildiğim kadarıyla güvenilir. Mağaza yorumlarına vs bakarsan görebilirsin. En kötü tüketici hakem heyetine başvurursun.

ouzhan9

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
oğuzhan
Deneyemiyorum maalesef sistemi daha toparlamadım diğer parçalar gelmedi.

Bekleyip videodaki yöntemleri denedikten sonra duruma göre mi hareket etsem yoksa direkt iade edip oralardan mı alsam karar veremedim. Satıcının yorumları da olumluydu hep.
elmacık satıcısında daha önce bir şey aldim. Trendyolda puanı baya yüksek bir satıcı ama bunun satıcı ilr alakası olmayabilir. Satıcıın bile haberi olmayabilir.

Lysteria

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartları, İşlemciler, Anakartlar

Yakında bende Elmacık satıcısından Kingston KC3000 1TB alacağım. Eğerki SSD Manager cihazı tanımıyor ( hiçbir bilgi vermeden ) ise sahtedir, eğerki ssdyi tanıyor ve bilgi veriyorsa orjinaldir. Tabi bu benim bilgim, araştırmakta fayda var

BirForumcuKişi

80+ Bronze

hocam elmacık güvenilir bir satıcıdır sahte olacağını düşünmüyorum

121709

80+ Silver

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,756
İsim
Eren Güven
Elmacık güvenilir bi satıcı sorun olacağını sanmıyorum. Kioxia nın tr yetkili satıcısı

Top Bottom