Neler Yeni

Satın aldığım steam hesabından biri bilgisayarıma girdi yardım

DenizGöksu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
161
İsim
Deniz Göksu
Gametsatış sitesi üzerinden RDR2'li bir hesap almıştım steam hesabı arkada çevrimiçi şekilde açık kalmıştı sağ alttan bir kaç kere yayına hazır diye bildirimler geldi dikkate almadım daha sonra video izlerken birden ses gitti ve biri bilgisayrımdan RDR2 açtı daha sonra hemen pc yi resledim ve steam hesabından çıkış yapıp kendi hesabıma geçtim. Kalıcı bir sorunla karşılaşır mıyım? Bu sorun devam eder mi? Keylogger vs var mıdır pc de ?

MertMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,057
İsim
Mertcan Ceylan
yok steam de kapatabiliyorsun hatta onu da unuttum nasıl olduğunu trollemiş biri seni

DenizGöksu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
161
İsim
Deniz Göksu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yok steam de kapatabiliyorsun hatta onu da unuttum nasıl olduğunu trollemiş biri seni
kendi hesabımdayım şuan o hesabı da sildim bir sorun olur mu devam eder mi kendi hesabımdayken
Mesaj otomatik birleştirildi:

birde neyi nasıl kapatırım bilgi verirsen sevinirim

NespaY

80+ Silver
Gametsatış sitesi üzerinden RDR2'li bir hesap almıştım steam hesabı arkada çevrimiçi şekilde açık kalmıştı sağ alttan bir kaç kere yayına hazır diye bildirimler geldi dikkate almadım daha sonra video izlerken birden ses gitti ve biri bilgisayrımdan RDR2 açtı daha sonra hemen pc yi resledim ve steam hesabından çıkış yapıp kendi hesabıma geçtim. Kalıcı bir sorunla karşılaşır mıyım? Bu sorun devam eder mi? Keylogger vs var mıdır pc de ?
Dostum Steam aile mantığı o tehlikeli bir şey değil sadece hesaba çok kişi girdiği için ve sende çevrimiçinde bıraktığın için hesabı böyle bir durumla karşılaşman normal virüs yemezsin korkma sadece oyun oynayacağın zaman çevrimdışı moduna almalısın steam hesabını.

DenizGöksu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
161
İsim
Deniz Göksu
Dostum Steam aile mantığı o tehlikeli bir şey değil sadece hesaba çok kişi girdiği için ve sende çevrimiçinde bıraktığın için hesabı böyle bir durumla karşılaşman normal virüs yemezsin korkma sadece oyun oynayacağın zaman çevrimdışı moduna almalısın steam hesabını.
Tamamdır sağ olun içim rahatladı. O hesaba girmediğim sürece sorun olmaz değil mi?

MertMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,057
İsim
Mertcan Ceylan
girsen de sorun olmaz gir çevrimiçiyi kapat oyna onun nasıl kapatıldığını şuan hatırlamıyorum ama bir şey olmaz gir oyna

DenizGöksu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
161
İsim
Deniz Göksu
girsen de sorun olmaz gir çevrimiçiyi kapat oyna onun nasıl kapatıldığını şuan hatırlamıyorum ama bir şey olmaz gir oyna
Kapatmıştım aslında ama çevrimdışı iken rockstar a bağlanmadı o yüzden çevrimiçi bıraktım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,481
Üyeler
164,680
Son üye
geceyol31
Top Bottom