Neler Yeni

Sattığım araç motor arızası verdi

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,127
İsim
ahmet enes çakırcı
İlgilendiği Kategoriler
Araba,, Bilgisayar,Oyun
Discord
O'Conner#0815
Uğraştırmaz böylelerini çok gördük bilki mahkemeyle falanda uğraşmaz daha çok zararlı çıkar çok takma senden şuan para koparmaya çalışıyor bizde çok gördük böylelerini en son sattığımız fluence adam konya ya gitti aradı 1 gün sonra araba taksi çıkması servise kayıtları falan var dedi oysaki araba hatasız dı dava edicem dedi hala bekliyoz😀

BenRoboTdeğilİm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,325
İsim
BenRoboTdeğilİm
Ekspere sokmadı mı arabayı

Mounhan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Ömer Yağız
Marka model nedir
Arabanın yağa su karıştırdırıp da kitlediğine dair foto video vs. attımı
Motor bakım istiyor ve yapılması gereken bişey var diyor Arabayı alıp gidiyor bu şekilde ise sıkıntı yok.
Tahminim araba Peugeot Fiat Citroen.
Sana öyle söyleyip de seni kandırmaya çalışıyor olabilir. Dolandırılma
Misal parayı atarsın adam noterde başkasını gönderir araba da para da gider ki daha önce olan olaylar.

Logithx

80+ Bronze
Ekspere soksa ne sadece motor performans yüzdesini söylüyor oda saçma bir şey 5.000 km'de ki aracı sokuyorsun %80 çıkıyor yağ yakan aracı sokuyorsun %90 ve üstü çıkıyor motorda problem olup olmadığı anlaşılması için ya ustaya götürecek yada bazı experlerde daha fazla para vererek o şekilde exper yapılacak eğer yolda arabayı sıkıştırıp conta yaktıysa ve belli bir süre hararetin yükseldiği gözden kaçırıp o şekilde sürdüyse onun hatası tabi birde yağ soğutucusu var eğer sorun ondan kaynaklı olduysa sanada problem olabilir yağ soğutucusu hemen bozulan bir şey değil zamanla bozulan bir şey ve söküldüğü zaman anlaşılıyor 150000 km'ler de değişmesi gerekiyor eğer değişmişse ondan da bir iş çıkmaz..

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
mehmet öz
Aracı expere sokmadan mı aldı ?
sokmadı kendi bindi kendi baktı sağına soluna bana bir de şey diyo sen expere sok demedin diyor komik cidden
Mesaj otomatik birleştirildi:

Marka model nedir
Arabanın yağa su karıştırdırıp da kitlediğine dair foto video vs. attımı
Motor bakım istiyor ve yapılması gereken bişey var diyor Arabayı alıp gidiyor bu şekilde ise sıkıntı yok.
Tahminim araba Peugeot Fiat Citroen.
Sana öyle söyleyip de seni kandırmaya çalışıyor olabilir. Dolandırılma
Misal parayı atarsın adam noterde başkasını gönderir araba da para da gider ki daha önce olan olaylar.
araba 2010 model clio

Ekspere soksa ne sadece motor performans yüzdesini söylüyor oda saçma bir şey 5.000 km'de ki aracı sokuyorsun %80 çıkıyor yağ yakan aracı sokuyorsun %90 ve üstü çıkıyor motorda problem olup olmadığı anlaşılması için ya ustaya götürecek yada bazı experlerde daha fazla para vererek o şekilde exper yapılacak eğer yolda arabayı sıkıştırıp conta yaktıysa ve belli bir süre hararetin yükseldiği gözden kaçırıp o şekilde sürdüyse onun hatası tabi birde yağ soğutucusu var eğer sorun ondan kaynaklı olduysa sanada problem olabilir yağ soğutucusu hemen bozulan bir şey değil zamanla bozulan bir şey ve söküldüğü zaman anlaşılıyor 150000 km'ler de değişmesi gerekiyor eğer değişmişse ondan da bir iş çıkmaz..
ilk dediği oydu yağ soğutucusu arızalı siz yaptırdınız mı hiç dedin bende yok dedim

Mounhan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Ömer Yağız
sokmadı kendi bindi kendi baktı sağına soluna bana bir de şey diyo sen expere sok demedin diyor komik cidden

araba 2010 model clio

ilk dediği oydu yağ soğutucusu arızalı siz yaptırdınız mı hiç dedin bende yok dedim
Bile bile aldıysa sıkıntı yok. Eğer ki telefon konuşmasında geçti ise bu konuşma hiçbir sıkıntı Gine yok

senceralp

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Sencer Yücel
Geçen sene benim aldığım motosiklette benzer sorun oluştu. Baba da avukat, kız arkadaşım da avukattı (ayrıldık). Araba satın alırken alıcı tarafın eksper yaptırma zorunluluğu var. Sizin de tüm kusurlarını tek tek söylemeniz. Söylemediğiniz adamın bilmediği kusurdan arıza yaparsa ayıplı mal satışından kazanabilir. Tabi böyle davalar 3 yıl kadar sürebiliyor. Bilirkişi incelemesi vs çok masraflı bir süreç. Alan kişi eksper yaptırmadan alıyorsa ve siz bildiğiniz kusurları söyledi iseniz, çok merak etmeyin sizlik bir durum değil. Fakat adamla görüşmelerinizi whatsapp üzerinden yapmış olmanızı umuyorum. Mahkemede delil niteliğinde olur. Geçmiş olsun. Mutlaka bu işin uzmanlığını yapmış bir avukatla görüşmelisiniz. O da kesin kazanırız diyemez elbet fakat konu hakkın uzman olan avukatla görüşün.

Lunchx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
834
İsim
Hasan Ciftci
Hocam sanmiyorum basiniza bir is geleceginiz satarken sorun yokmus zaten, kim bilir adam ne kadar gazladi etti.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,911
İsim
Emir Yusuf
Hiçbir sorun olmaz. Artık araç alımlarında exper şartı aranıyor. Adam expere sokmadan almış ve böyle bir sonuçla karşılaşmışsa bu adamın sorunu. Motor suyuna yağ karıştırmışsa conta yakmıştır. Motor kaç bindeydi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Özgür Özdemir
Merhaba 8 yıldır kullandığım aracımı bugün sattım, alan arkadaş geldi elinde boya ölçme makinasıyla ölçtü biçti bilmediğim 2 yerde boya çıktı sonra arabaya bindi motordan ses geliyo biraz bakıma ihtiyacı var falan dedi 240bine anlaşmıştık 235 binde düştük aldı. Satışı verdik parayı aldım 5-6 saat sonra aracı başka şehre götürürken motor yağ ve suyu birbirine karıştırıp kendini kitlemiş şimdi salça oluyor bende mahkemeye ver dedim bundan herhangi bir sorun çıkar mı
Expertiz yaptırmadıysa hatta yaptırıp noterdeki satışa exper numarasını işlemediyse herhangi bir sonuç çıkmaz . Ayrıca bilgisi dahilinde rıza göstererek satış yapıldığını anlıyorum (motordan ses gelmesini dile getirmiş) .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,498
Üyeler
160,853
Son üye
Thec1xc
Top Bottom