Neler Yeni

Sattığım kasanın sahibi ile problem..

devamı varda isteyen olursa atarım tuhaflar gerçekten
Hacizlik durumu da yoktur, büyük ihtimal aldığına pişman oldu geri vermek istiyor. Parayı size gönderirken "bu bir 2. el alışveriş parasıdır, iade hakkım vardır" gibi bir not yazmadıysa hiçbir şey yapamaz.

Shia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
262
İsim
Sema
İlgilendiği Kategoriler
Genellikle 🐱
1670514361154.png
kafayı yersin. yeni okuyorum yeni aldım telefonu abimden
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hacizlik durumu da yoktur, büyük ihtimal aldığına pişman oldu geri vermek istiyor. Parayı size gönderirken "bu bir 2. el alışveriş parasıdır, iade hakkım vardır" gibi bir not yazmadıysa hiçbir şey yapamaz.
hayır öyle bir şey olmadı telefonla aradı alıcam kesin dedi kimseye satma şu kadar olur mu olur dedim evine götürdük gecenin köründe sonrasında denedi furmark açtı ne bilim işte dxdiag felan yazdı baktı ondan sonra tamam dedi ayın 6 sında aldı pcyi

İtopya firması bile hazır sistemde iade almıyoruz diyor, bunlar zorla mı alacak sizden parayı :D İade hakkınız yok zorla satmadık falan deyin engelleyin bence.

chevalier

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
421
İsim
helsinki
Hocamlı konuşmayın bu d...kla. Beğenmedim geri iade ediyorum ne gören Vatan Computer dan almış diyecek. Para da yok iade de yok ne yapabiliyorsan yap de. Belli ki birilerine sormadan pc almış şimdi ailesi mi artık kimse geri ver diyor. Alttan almayın.

Bu arada ss de telefon numarası var. Onu kapat sıkıntı olmasın.

• Beğen
Reaksiyonlar: Shia

Shia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
262
İsim
Sema
İlgilendiği Kategoriler
Genellikle 🐱
Hocamlı konuşmayın bu d...kla. Beğenmedim geri iade ediyorum ne gören Vatan Computer dan almış diyecek. Para da yok iade de yok ne yapabiliyorsan yap de. Belli ki birilerine sormadan pc almış şimdi ailesi mi artık kimse geri ver diyor. Alttan almayın.

adama bunu diyince papağan gibi tekrarlıyor ediceksin yapacaksın vereceksin felan filan.

ben göremedim kaçıncı ?

QRuder

80+ Silver
ula manyak mısınız engelle geç, haciz geliyomus lan ağzımı acıcam simdi ,en kötü kasaya haciz korlar zaten neyin kafası bahane bulamamıs sende hiç dememissin bişey olmaz kasanı alırlar haciz karsılığı diye bırak uğrasma engelle geç evine de gelirse açma kapıyı polisi arayacağını söyle gitmezse

o raddeye gelirse polisi ararsın

sana aldığı gün okey dedi mi , tamam dedi mi kasaya ? dedi. burda bitmistir bir problemi varsa performans açısından ,bozuk mal sattıysan anlarım. Ama ses dediği ne sesi CW olsa bişey olmaz bobin sesi olsa PSU dan bisey olmaz fan sesi olsa çözülür kolay bos yapmasın engel bas

chevalier

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
421
İsim
helsinki
adama bunu diyince papağan gibi tekrarlıyor ediceksin yapacaksın vereceksin felan filan.

ben göremedim kaçıncı ?
Eklere eklediğin 17.26 isim ve numara gözüküyor

Shia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
262
İsim
Sema
İlgilendiği Kategoriler
Genellikle 🐱
ula manyak mısınız engelle geç, haciz geliyomus lan ağzımı acıcam simdi ,en kötü kasaya haciz korlar zaten neyin kafası bahane bulamamıs sende hiç dememissin bişey olmaz kasanı alırlar haciz karsılığı diye bırak uğrasma engelle geç evine de gelirse açma kapıyı polisi arayacağını söyle gitmezse

o raddeye gelirse polisi ararsın

sana aldığı gün okey dedi mi , tamam dedi mi kasaya ? dedi. burda bitmistir bir problemi varsa performans açısından ,bozuk mal sattıysan anlarım. Ama ses dediği ne sesi CW olsa bişey olmaz bobin sesi olsa PSU dan bisey olmaz fan sesi olsa çözülür kolay bos yapmasın engel bas
ya işte iade etmek için mala bir şeyler buluyor ama kendisi yapar getirir :D

Agathon

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Geri verme diye bir hak mı
ahahahahahaha iyi güldürdü. S

QRuder

80+ Silver
daha önce problemli olmadığını kanıtlayabilir misin?
yakın zamanda çekilmiş bir video gibi mesela

eğer kanıtın varsa hiç şüphesiz polise başvurabilirsin her an

fakat kanıtın yoksa başka bir yanlıs yapmasını bekle evine gelmek gibi mesela ,o zaman da o sebepten dolayı polisle irtibata geçebilirsin

Agathon

80+ Silver
En İyi Cevap
2
daha önce problemli olmadığını kanıtlayabilir misin?
yakın zamanda çekilmiş bir video gibi mesela
Buna gerek bile yok. Bilir kişiyi de getirse dediği gibi sıvı soğutmadan vs ses geliyorsa hiçbir şekilde haklı çıkamaz. Sorunlu olsa zaten ilk aldıgında farkına varır. Yoktan yere sebep üretmeye çalısıyor bu vatandaş.

İstediği gibi konus onunla. Git yarın dava aç vs de. Ben bilgisayarı geri almıyorum :)

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Top Bottom