150 kilo obez? Senin mitinge gitmene kimsenin bir sey dediği yok, hakkını arayabilirsin fakat polislere tas, kezzap atan gruplarla geziyorsan sende onlardansin.ortada adaletsizlik hukuksuzluk var senin gibi evde oturup 150 kilo obez olmaya çalışmıyorum mitinge gidip destek veriyorum.
Hocam niye öyle diyorsunuz adam tarafsızım diyor.Son zamanda yeni gelen üyeler aktroll oluyor?
bundan 4 tane daha geldiHocam niye öyle diyorsunuz adam tarafsızım diyor.
boşuna tartışmayacam senle sen asgari ücretle yaşamaya elhamdulillah der oturursun hadi naş abicim.150 kilo obez? Senin mitinge gitmene kimsenin bir sey dediği yok, hakkını arayabilirsin fakat polislere tas, kezzap atan gruplarla geziyorsan sende onlardansin.
Olm sen bu kadar on yargılı olmayi kimden ogrendin? Asgari ucret falan? Hadi uza potansiyel t****.boşuna tartışmayacam senle sen asgari ücretle yaşamaya elhamdulillah der oturursun hadi naş abicim.
o değil ki
bu adamı oldum olalı seviyorum kral adam ya bu arada yurtdışında bu olaylar çok konuşuluyor bildiğin ampulle dalga geçiyorlar.
BETTER CALL SAUL!!!
he bide şöyle brşey var saul goodman sarachaneye geldi ya ampul bunu ne diye paylaşmış olabilir sizce ben gördükten sonra 5 dakika kahkaha bastım.