Scyrox V6 8K ( Almaya karar verdim İyzico ve Parolapara indirimleri)

Revewkis

80+
Reaksiyon skoru
49
Arkadaşlar daha önce de bir kaç kişiyle sohbet ettim , iyzico dan katılmam gereken kampanyayı ve tüm indirimleri nasıl alacağımı söylerseniz çok memnun olurum Wraithten alma kararı verdim gaming gen de bir çok kişi cashbackleri nakit olarak çekemiyorsunuz dedi o yüzden bu konu da da detaylı şekilde anlatacak birisi varsa çok memnun olurum

Nereden gelirse gelsin hiçbir cashbacki çekemezsin iyzicoda ki
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sadece parolapara cashback çekilebiliyor

İyzico uygulamasına gir 500tl %10 ve %25 e katıl ggtr den al

Nereden gelirse gelsin hiçbir cashbacki çekemezsin iyzicoda ki

Sadece parolapara cashback çekilebiliyor

İyzico uygulamasına gir 500tl %10 ve %25 e katıl ggtr den al
hocam peki iyzicodaki cashbacki herhangi bir yerde kullanabilir miyim
bakkal market vb

hocam peki iyzicodaki cashbacki herhangi bir yerde kullanabilir miyim
bakkal market vb
Sanal kart oluşturup banka kartı gibi kullanabilirsin nfc ile ödeme varsa markette kullanabilirsin migros dan bir şeyler alabilirsin vs.

anladım hocam peki iyzicoda hangi kampanyalara katılmam lazım bilgi verebilir misin

anladım hocam peki iyzicoda hangi kampanyalara katılmam lazım bilgi verebilir misin
500 tl kazan ve %25 indirim kazan olan kampanyaları mı

500 tl kazan ve %25 indirim kazan olan kampanyaları mı
Wraith için onlar gamingen için %10 da lazım

hocam gaminggende cashbacklerin hepsi gelmiyormuş galiba
Bana geldi hem wraith dan aldım hem gamingen den anında yüklendi

Ara sıra bazı kişilerde oluyormuş o ama olsa bile müşteri hizmetlerine yaz hallederler

Bana geldi hem wraith dan aldım hem gamingen den anında yüklendi

Ara sıra bazı kişilerde oluyormuş o ama olsa bile müşteri hizmetlerine yaz hallederler
hocam peki iyzicodaki paraları çekme şansımız oluoyr mu bir de biraz sonra sipariş edeceğim ama tüm kampanyalara katıldım iyzico ile öde deyip parolapara kart bilgilerimi girmem gerekiyor değil mi

hocam 1700 tl toplamda indirim yakaladım 1200 TL'ye denk geldi teşekkür ederim

Son düzenleme:
hocam peki iyzicodaki paraları çekme şansımız oluoyr mu bir de biraz sonra sipariş edeceğim ama tüm kampanyalara katıldım iyzico ile öde deyip parolapara kart bilgilerimi girmem gerekiyor değil mi

hocam 1700 tl toplamda indirim yakaladım 1200 TL'ye denk geldi teşekkür ederim
1700 lira gerçekten mükemmel bir indirim ya! Keşke süreyi biraz daha uzatsalar güzel bir finalmouse alsam :D Nereden aldınız bu arada hocam? Sizinle konuşmuştuk diye hatırlıyorum sanki.

iyzicodaki parayı bi tane vodefone pay hesabı açıp vodefone lu olma şartı yok sanırım vodefone pay hesabına iyzico kart bilgileriyle yükleme yapıyorsun parayı sonra vodefone pay de her hangi bi ATM ye götürüp qr ile çekiyorsun ama vodefone pay hesabınıda doğrulaman gerekiyor.

1700 lira gerçekten mükemmel bir indirim ya! Keşke süreyi biraz daha uzatsalar güzel bir finalmouse alsam :D Nereden aldınız bu arada hocam? Sizinle konuşmuştuk diye hatırlıyorum sanki.
evet hocam konuştuk gaminggenden aldım 1800 tl toplamda indirim aldım

iyzicodaki parayı bi tane vodefone pay hesabı açıp vodefone lu olma şartı yok sanırım vodefone pay hesabına iyzico kart bilgileriyle yükleme yapıyorsun parayı sonra vodefone pay de her hangi bi ATM ye götürüp qr ile çekiyorsun ama vodefone pay hesabınıda doğrulaman gerekiyor.
teşekkür ederim bilgi için deneyip tekrardan yazacağım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,100,194
Üyeler
175,001
Son üye
.eRCaN.
Geri