Scyrox V8 ve Attack Shark R5 Ultra Alınır Mı?

Flyn83

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
165
Bu iki fareyi almayı düşünüyorum birisini laptopum için diğerini de masaüstü bilgisayarım için alacağım ancak kafama takılan bir şey var bir 4 5 gün önce Razer Viper V3 Pro 4300 TL civarıydı acaba bu iki fareden birinin yerine Viper V3 Pro almak mı mantıklı yoksa aralarında çok fark yok mu Scyrox V8 ve R5 Ultra fiyatları:

Scyrox V8 çok araştırdığım ve beğendiğim bir mouse. Razer da çok konforlu bir mouse ama ne hikmetse 1-2 yıl sonra scroll tarafında hep sorunlar yaşadım. Yanlış anlaşılma olmasın Viper'da yaşamadım ama DeathAdder, Mamba Elite gibi iyi razer ürünlerinde bu sorunlarla hep karşılaştım.

O nedenle ben Scyrox öneriyorum.

Scyrox V8 çok araştırdığım ve beğendiğim bir mouse. Razer da çok konforlu bir mouse ama ne hikmetse 1-2 yıl sonra scroll tarafında hep sorunlar yaşadım. Yanlış anlaşılma olmasın Viper'da yaşamadım ama DeathAdder, Mamba Elite gibi iyi razer ürünlerinde bu sorunlarla hep karşılaştım.

O nedenle ben Scyrox öneriyorum.
Alıyorum hocam şimdi ikisini 5500 TL'ye buldum.

Hocam Scyrox V6 önerdiler palm grip için bende v8 istiyordum sarı renkten dolayı ama v8 olmaz mı palm grip için
aralarında çok büyüklük farkı yok ama v6 biraz daha oval bir mouse olduğu için eline daha dolu bir his gelir palm tutuşta. Eğer palmda o doluluğu istiyorsan v6 daha iyidir.

aralarında çok büyüklük farkı yok ama v6 biraz daha oval bir mouse olduğu için eline daha dolu bir his gelir palm tutuşta. Eğer palmda o doluluğu istiyorsan v6 daha iyidir.
V6 alıyorum hocam sağolun

Geri