Crystal disk info dan sağlığına bakabilirsiniz. Ayrıca orjinal okuma yazma değerleri nedir? Orjinalini bilmeden yorum yapamayız.Sdd`ye test yaptım bu sonuçlar çıktı bu SDD şimdi sağlıklı mı?
500MB-400MBCrystal disk info dan sağlığına bakabilirsiniz. Ayrıca orjinal okuma yazma değerleri nedir? Orjinalini bilmeden yorum yapamayız.
Durum böyle %100 sağlıklı mı?Crystal disk info dan sağlığına bakabilirsiniz. Ayrıca orjinal okuma yazma değerleri nedir? Orjinalini bilmeden yorum yapamayız.
Değerler gayet iyi. SSD Modelini neden söylemediniz merak ettim.500MB-400MB
Mesaj otomatik birleştirildi:
Durum böyle %100 sağlıklı mı?
normal. ssdniz buSdd`ye test yaptım bu sonuçlar çıktı bu SDD şimdi sağlıklı mı?
He söyliyim unuttum Pioneer 240 gb SDDDeğerler gayet iyi. SSD Modelini neden söylemediniz merak ettim.
Evet bu hocam ben buna bi hdd takcam 320 gb sizce bi sorun olurmu bu değerler düşer mi Bunlarda kronik sorun varmı?normal. ssdniz bu
Pioneer APS-SL3N-240 SATA 3.0 2.5" 240 GB SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Pioneer APS-SL3N-240 SATA 3.0 2.5" 240 GB SSD fiyatlarını Akakçe ile takip et! Pioneer APS-SL3N-240 SATA 3.0 2.5" 240 GB SSD özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Fena değil.Sdd`ye test yaptım bu sonuçlar çıktı bu SDD şimdi sağlıklı mı?
Bencede bu fiyata ben çok takıyodum kafama pioneer diye SDD mi olur diyeFena değil.
Bu fiyata iyi bence korkmadan sizlerde alabilirsiniz bu aradaSSD niz gayet iyi içiniz rahat olsun.
Gayet iyi gözüküyor değerleriniz.500MB-400MB
Durum böyle %100 sağlıklı mı?