he bide küfür sananın da adı overclocked nasıl anlamadı acaba
kardeşim benim sadece mesaj atarak oc dersen bende sana oc derim ozaman böyle bir şey varmı haklı banHocam ban yedim siteye giremiyorum ve ben oc dedim diye küfür ettim sandılar oc kelimesini overclock anlamında kullandım
Küfür değil. Ayrıca küfür diyebilmesi için "ç" kullanması gerek. Bu kadar kişi yanlış olduğunu düşünüyorsa mantıken yanlış bir uyarıdır.kardeşim benim sadece mesaj atarak oc dersen bende sana oc derim ozaman böyle bir şey varmı haklı ban
Ne alaka hocam ben adamın ismini kısaltma olarak kullandım overclocked dı adı oc yazdımkardeşim benim sadece mesaj atarak oc dersen bende sana oc derim ozaman böyle bir şey varmı haklı ban
Arasında 5 tuş var. Elin baya büyükmüş.Elim kaymıştır ya
Hocam mesaj yazdığınız yönetici çevrimdışı ziyaretçi olarak bakıyorumOTG nedir ??
Mesaj otomatik birleştirildi:
bilsem oc okurken bile anlıyorum overclock olduğunu
anlamadımHocam mesaj yazdığınız yönetici çevrimdışı ziyaretçi olarak bakıyorum
eğer bakarlarsa yazdım
Sağolun hocam bende gördüm hocam küfür olarak yazmadığımı sadece ismini kısaltma olarak kullandığımı belirtir misinizeğer bakarlarsa yazdım
https://forum.shiftdelete.net/konular/sebebsiz-yere-ban.744767/ açmış bende ziyaretçi olarak bekliyorum cevap yazmalarınıhocam konu mu açtınız
Küfür etmedim etmediğim halde niye etmiş sayılsınkı ve bu bir kısaltmabence haklı ban yani overclock yazmaya da üşenmezsin oc yi 0.01 de yazarsan onu 1.10 da yazsan ne değişcek
Yok hocam niye yalan söyleyeyim ve bütün emeklerimi neden tek bir kelime ile riske atayım kieğer bakarlarsa yazdım