Windows 11 aşığıyım
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 7
Abi sen konulara yazar mıydın? Evet bırakılan bir şeyForum bırakılan bir şey mi?
Abi sen konulara yazar mıydın? Evet bırakılan bir şeyForum bırakılan bir şey mi?
Seni yermSDN Forum aşırı çöp, moderatörleri de aşırı adaletsizlik yapıyor. Özellikle de o "p04w04p5" isimli hain moderatörü falakaya yatırmak lazım.
Valla ben ban atarken kimseye danıştığını henüz duymadım.Jarvinist diye biri perma ban atmis bana. Fakehero ona danismis.
Aman Aman kardeşim şimdi SDN forumu bırakırsan sensiz ne yaparlar tüh forumdakiler yas tutar yapmaArkadaslar Merhaba Sdn Forumda Aktiflikte Dusus Var Gibi Sizce Birakmali Miyim Herkesin Banlandigi Soylenmis.
Valla SDN forum olarak moderatörler arkasından yas tutacaklarmış diye duydum.Aman Aman kardeşim şimdi SDN forumu bırakırsın sensiz ne yaparlar tüh forumdakiler yas tutar yapma
Gözümden bir yaş aktı gibi ama erkek adam ağlamaz. Laf aramızda...Valla SDN forum olarak moderatörler arkasından yas tutacaklarmış diye duydum.
Sigara gibi bir şey olsa gerek.Forum bırakılan bir şey mi?
Ya orada bir Fakehero var akıllara zarar. Önüne gelene ban çekici sallıyor. Bildiğin çekiç manyağı adam. Ne adaleti var ne de merhameti...