silinenuye785438
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 1
Cihazı Redmi Note 11 ile takas etmeyi düşünüyorum mantıklı olur mu?
Benim cihaz 1 senelik. Telefoncu sıfır cihaz veriyor karşılığında.1 yıldan fazla kullanıyorsanız ve cihaz yeni ise düşünülebilir. 2020'nin ekranı ufacık.
Benim görüşümce mantıklı ancak kişiye kalmış durum kağıt üstünde üstün olsa da Android cihaz, 2-3 yıl sonra memnun kalmamanız da olası.Benim cihaz 1 senelik. Telefoncu sıfır cihaz veriyor karşılığında.
Yok sakın etme yurt dışı cihazdır oBenim cihaz 1 senelik. Telefoncu sıfır cihaz veriyor karşılığında.
Hiç önermem kişi satıyor olsa neysede telefoncuya güven olmaz iPhone küçük geliyor diyosan sat kendin sıfırını düzgünce Media Markt,teknosa,vatan vb yerlerden alBenim cihaz 1 senelik. Telefoncu sıfır cihaz veriyor karşılığında.
Yok yurtiçi cihaz. Yurtdışı istersem Redmi Note 11 Pro olandan veriyor ama ben kaçak kullanamam diye bunu teklif etti.Yok sakın etme yurt dışı cihazdır o
Satılmıyor ki kimse almıyorHiç önermem kişi satıyor olsa neysede telefoncuya güven olmaz iPhone küçük geliyor diyosan sat kendin sıfırını düzgünce Media Markt,teknosa,vatan vb yerlerden al
Ne kadar fiyat yazdın kiYok yurtiçi cihaz. Yurtdışı istersem Redmi Note 11 Pro olandan veriyor ama ben kaçak kullanamam diye bunu teklif etti.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Satılmıyor ki kimse almıyor
8000 yazdım.Ne kadar fiyat yazdın ki
Cihazı Redmi Note 11 ile takas etmeyi düşünüyorum mantıklı olur mu?
EASYCEP bile 2. elini 6750 ye satıyor sen 8000 e satmaya çalışıyorsun8000 yazdım.
O bozuk telefonları satıyor ama, benimki sağlam kutudan çıktığı gibi.EASYCEP bile 2. elini 6750 ye satıyor sen 8000 e satmaya çalışıyorsun