zeuskeydrop
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 335
Merhaba Türkiye cihazı iPhone 11 kullanıyorum. Değişen yok pil 83 kutu var garanti yeni bitti deformesi yok 128 GB. Hangi Android ile takas edebilirim sizce?
hocam bende s20fe vardı iphoneyi merak ediyordum 11 aldım fakat hem ekranını beğenmedim hemde kamerası 5x zoom yapıyor bide android daha özgürdü ios çok kapalı bir işletim sistemi androidi ve 30x zoomu özledim....Apple'dan Android geçmeni tavsiye etmem. Ama S22 ile falan aynı fiyatlardalar. S22 batarya anlamında berbat bir cihaz.
30x zoom'u falan özleyecek bir insansan ve telefona bu şekil bakiyorsan sen Apple hiç kullanma bencehocam bende s20fe vardı iphoneyi merak ediyordum 11 aldım fakat hem ekranını beğenmedim hemde kamerası 5x zoom yapıyor bide android daha özgürdü ios çok kapalı bir işletim sistemi androidi ve 30x zoomu özledim....
Bu arada 11 yerine 12 ve üstü bir model kullansan bahsettigin problemlerin zoom dışı hiçbirini yasamayacaktın.hocam bende s20fe vardı iphoneyi merak ediyordum 11 aldım fakat hem ekranını beğenmedim hemde kamerası 5x zoom yapıyor bide android daha özgürdü ios çok kapalı bir işletim sistemi androidi ve 30x zoomu özledim....