Neler Yeni

🔥İndirim Seçili Cep Telefonlarında 9 Taksit Fırsatı

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Aziz
Yasa gereği 20bin altına bu kadar taksit hakkı var arkadaşlar, 20 bin üstü 3 taksit max

bugraaykac

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
219
İsim
Buğra Aykaç
Knka tablet almayı düşünyordum sadece youtube için "Infınıx Smart 9" olanı sipariş ettim.
Ne kadar kötü çıkabilir ki? 5000₺ sonuçta :)
Youtube içinse her ne kadar Infinix markasını önermesem de sizin işinizi görür diyebilirim

şahin doğan

80+ Platinum

Bünyamina

80+ Platinum
Bankaya ait kartım üyeliğim olmadabile oluyor mu
Kredi onaylanırsa monilden banka müşterisi olup onaylıyorsun.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Knka tablet almayı düşünyordum sadece youtube için "Infınıx Smart 9" olanı sipariş ettim.
Ne kadar kötü çıkabilir ki? 5000₺ sonuçta :)
İşini görür diyelim. 9 taksit olayı ile mantıklı olmuş.

Sen de buldun ......
Sömürmeden olmaz. :D

Yasa gereği 20bin altına bu kadar taksit hakkı var arkadaşlar, 20 bin üstü 3 taksit max
İhtiyaç kredisi veriyor.

Dodo93

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
368
İsim
Doğan gelişigüzel
telefonun fiyatını yükseltip taksit getirmişler bence honor 200 geçen hafta 17.500 dü akıllı bileklik hediyesi de vardı . şimdi taksit getirmişler 19 bin olmuş akıllı bileklik hediyesi de yok
redmi 13 aldık geçen gün 8600 tl amazon , burda 9500 olmus aynen öyle

Bünyamina

80+ Platinum
vade farksız seçenek yok herhalde
Karta taksit yapılamıyor
Bu taksit tam olarak nasıl oluyor.
Karta gözükmüyor diğer yerlerde vade farkı yazıyor anlayamadım.
İhtiyaç kredisi bu. Yani alışveriş kredisi ile öde seçeneğini seçip devam ediyorsun onaylanırsa seçeceğin bankanın müşterisiysen anında değilsen müşteri olup ürünü alıyorsun.

Bünyamina

80+ Platinum
Neden kardeşim 35 40k ya kadar ödeme bitçem var 9 taksit yapar temiz temiz kullanırdım
Çok satan telefonlar olduğu için kolaylık sağlanırsa sağlam harcama olur. Bunun olmasını istemedikleri için ya 3 ay kredi veriyorlar ya da hiç vermiyorlar. Yukarıdan gelen istekler doğrultusunda tabi ki de böyle olduğunu düşünüyorum. :D

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Çok satan telefonlar olduğu için kolaylık sağlanırsa sağlam harcama olur. Bunun olmasını istemedikleri için ya 3 ay kredi veriyorlar ya da hiç vermiyorlar. Yukarıdan gelen istekler doğrultusunda tabi ki de böyle. :D
Sorun şurda.
Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu (BDDK) kararına göre 12.000 TL üzerindeki cep telefonları için en fazla 3 ay taksit yapılır. 12.000 TL altındaki telefonlar ve yenilenmiş telefonlar için 12 taksit yapılması mümkün

Bunlar 12bin üzeri telefonlarda da taksit veriyor yadak normalde

Bünyamina

80+ Platinum
Sorun şurda.
Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu (BDDK) kararına göre 12.000 TL üzerindeki cep telefonları için en fazla 3 ay taksit yapılır. 12.000 TL altındaki telefonlar ve yenilenmiş telefonlar için 12 taksit yapılması mümkün

İhtiyaç kredisi veriyor. Bu dediğin kredi kartı taksiti için geçerli olduğunu düşünüyorum. Seçenek sunanlarda senden benden bu konu hakkında daha fazla bilgiye sahip oldukları için sorun olmaz.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Gürkan Polat
Sorun şurda.

O yıl başında 20000 olarak güncellendi yanlış bilmiyorsam

zyraxone

80+ Bronze
Neden sadece xiaomi poco ve honor var 12 bin üstü nasıl 9 taksit oluyor. 9 taksit oluyorsa neden ıphone samsung yok.
Bizim millet parasız olsa bile köpek gibi son model ultra ve promax alıp borçlarını ödeyemediği için olabilir

Veyahut

Üst segment cihazlar pahalı olduğu için örnek verelim 16pm 100k 10 kişi alsa 1milyon direkt bankadan çıkıyor. Buda belki bankayı sıkıntıya sokabilir.

Tabii bunlar kesn cevaplar değiller. Olasılıklar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,054,600
Üyeler
167,525
Son üye
Darknigh7
Top Bottom