MSI TÜRKİYE
Firma Yetkilisi
Link indirimli olarak mı gösteriyor fiyatları?
18-22 Ağustos tarihleri arasında Vatan Bilgisayar'da, aşağıdaki linkte yer alan laptop modellerimizde KDV kadar indirim kampanyamız var.
Link:
vatan satıyorsa düşünmeden alınabilir
18-22 Ağustos tarihleri arasında Vatan Bilgisayar'da, aşağıdaki linkte yer alan laptop modellerimizde KDV kadar indirim kampanyamız var.
Link:
Hocam, bu da güzel bence;
Kötü bir fiyat değil fakat ben olsam 1000TL-1500TL koymaya çalışıp 3050Tİ'lı bir bilgisayar alırdım. (5800H)Hocam, bu da güzel bence;
Msi Bravo 15 AMD Ryzen 7 5800H Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Msi Bravo 15 AMD Ryzen 7 5800H Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Biraz daha fiyatı düşmesi gerek, bence. 11.Nesil bile değil. Sizin resmini attığınız laptopu söylüyorum.Kötü bir fiyat değil fakat ben olsam 1000TL-1500TL koymaya çalışıp 3050Tİ'lı bir bilgisayar alırdım. (5800H)
Bence işlemcisi düşük değil. 9300H işlemciye RTX 2060 takan ACER varken hiç düşük gelmiyor bana .Biraz daha fiyatı düşmesi gerek, bence. 11.Nesil bile değil. Sizin resmini attığınız laptopu söylüyorum.