Neler Yeni

Seçim senaryolarına göre bilgisayar fiyatları nasıl etkilenir

deliratio

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Uğur Bayrak
Öncelikle yeni kayıt oldum, tüm forum ahalisine merhaba, ilk konumu açmış bulunuyorum.

Hazır sistem alma düşüncem var, biraz aile katkısı biraz ben ekleyerek 15k bandında bir sistem düşünüyorum ancak bu sıralar alamayacağım kesin.

Seçimden sonra iktidar değişirse ya da aynı kalırsa fiyat değişimlerindeki beklentiniz ne yönde olur?

Ben iktidarın değişmesi halinde genel anlamda alım gücünün artacağı kanısındayım, ancak hemen olmayacağı kesin gibi. Sizin fikirleriniz neler?

arturo

80+ Silver
Öncelikle yeni kayıt oldum, tüm forum ahalisine merhaba, ilk konumu açmış bulunuyorum.

Hazır sistem alma düşüncem var, biraz aile katkısı biraz ben ekleyerek 15k bandında bir sistem düşünüyorum ancak bu sıralar alamayacağım kesin.

Seçimden sonra iktidar değişirse ya da aynı kalırsa fiyat değişimlerindeki beklentiniz ne yönde olur?

Ben iktidarın değişmesi halinde genel anlamda alım gücünün artacağı kanısındayım, ancak hemen olmayacağı kesin gibi. Sizin fikirleriniz neler?
Her iki durumdada ülke batıcak hemen almanız daha mantıklı

melidoas6

80+ Silver
Vergi indirimleri vs diyorlar ama bilemiyorum her şey hergün zamlanıyor

Vuudx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,163
İsim
Yusuf Karakaya
İktidar değişirse vergi indirimi gelecek vs diye bir şey deniyordu

theAhm3t

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,299
İsim
Ahmet Deniz

iktidar değişse veya değişmese fiyatlar artacak değişmese 10 kat artar orası ayrı, merkez bankası yıl sonu dolar kurunu 23.15 diye açıkladı sen hesap et, benım fikrim iktidarın değişmesini bekle. GÜZEL GÜNLER GÖRECEĞİZ GÜNEŞLİ GÜNLER 🫶

Dahası  
Reaksiyon skoru
554
İsim
ragnar oğlu tarkan
her iki durumda da dolar artacaktır ama iktidar değişirse bir süre sonra doların düşmesi enflasyonun toparlanması beklenebilir. aksi takdirde dolar 30 fln görücektir çokta uzak değil.

Megan

80+ Silver
Bilgisayarlarda çok bir değişim olmaz ama telefonlarda gelecek olan vergi indirimine göre büyük farklar olabilir. Bilgisayar alacaksanız beklemenize gerek yok dolara bağlı, doların da ne olacağını bilemeyiz ama seçimden sonra anlık veya uzun vadeli artış olabilir.

jımalya

80+ Bronze
paran varsa al bekleme

Charles Darwin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,153
İsim
Alpaslan Çevikel
Vergi indirimleri vs diyorlar ama bilemiyorum her şey hergün zamlanıyor
O vergi indirimi toplama bilgisayara geleceğini ben sanmıyorum gelirse dizüstü bilgisayara ve telefonlara gelir yapacağız diyorlar bakalım zaman gösterecek

xxefe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
497
İsim
Efe Aksu

ekonomi anında düzelecek bir şey değildir kolay bir şekilde içinden geçersin ama düzelmesi yıllar sürer o yüzden ne alıcaksan al bence istersen en iyi ekonomisti getir zor yani hemen düzelmesi

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,059
İsim
Muhammet Trabzon
Seçimden sonra, üniversite öğrencileri için bilgisayar ve telefon alımlarında -bir seferliğe mahsus olarak- vergi alınmayacak. Vergi oranlarına bakarak indirimin ne kadar olacağını görebilirsiniz.

ca.s

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,323
İsim
C Ş
Pc parçalarının fiyatı şimdiden artmaya başladı. 8 GB DDR3 RAM'ı 180'e almıştım şimdi 280lerde.

Top Bottom