Celladına aşık olmuşsa bir millet
İster ezan ister çan dinlet
İtiraz etmiyorsa sürü gibi illet
Müstehaktır ona her türlü zillet.
Keşke sadece seni ve senin gibi düşünen geri kafalı insanları AKP yönetiminde yaşatabilsek. Neyse ki sen ve senin gibi bir bok bilmeyen Türkiye cumhuriyeti "vatandaşları" azınlıkta ki, ülkeyi bu hırsızların yönetmesine izin vermeyeceğiz. Size rağmen vermeyeceğiz. 17 yıllık hayatımın 10 senesini fakirlikle çekmekten, Avrupa'da ki gibi bir hayatımın olamamasından, hayallerimin peşinden dahi gidememekten yoruldum. Bu tekelcilikten bıktım. 20 senede ülkeyi geri götürmediği tek bir alan bile olmayan bir adamı Allahmış gibi savunan sözde "vatandaşlar" dan bıktım. O kadar bıktım ki, bu sözde "dünya lideri" eğer bu seçimde de oyları çalmaya kalkarsa ya sükunet ile karşılayıp ülkeden giderim ya da sinirden (binlerce insanın yapacağı gibi) sokakta hakkımı arayabilirim. (neyse ki oldukça sakinim.) Ha şunu da söyleyeyim, sen ve senin gibi "vatandaşlar" eğer gelip karşıma dikilirse, bu iş sadece hak aramaktan çıkabilir ve bambaşka boyutlara evrilebilir. Tabii ki ben böyle şeyleri hiç tasvip etmem ve desteklemem.
Umarım bunlar yaşanmaz. Çok daha ağır konuşurdum ama işte maalesef sözlerim baskılanıyor. Nefretimi en kibar bu şekilde dile getirebilirim. İçinizde zerre vatan sevgisi varsa okuyun. Okuyun ki cahil olmayın arkadaşım. Çok çektik. Bugün bile bunları görmek üzüyor.
Bahsettiğin "terör" 20 senede çözülemeyecek bir sorun değil. Bu işler yüksek politika ve senin bunu anlayabilecek ne kapasiten ne bilgin var. Başımızda batı destekçisi bir yönetici olduktan sonra sen orayı 20 senede de 50 senede de ihya edemezsin. Senin bahanen terör değil. Terör olsa hüdapar ile ittifakını savunmazsın. Senin derdin AKP hükümetini desteklemek, başka bir amacın yok. Bir hayatın yok, isteklerin yok, fikirlerin yok. Sadece bu hükümete çalışmak için yaşıyorsun ama hala daha savunuyorsun. Bu artık cehalete değil bölücülüğe girer.
Burada yazılan şeylerin hepsi birer fikir, düşünce ve varsayımdır. Herhangi bir kişiye veya partiye ithamda bulunulmamıştır.