Neler Yeni

Seçimi Kazanırsak Ne Yaparsınız?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,709
İsim
marilyn
bisiklet tur gaza gelirsem bisikleti Anıtkabire doğru sürerim bi tur güzel olur yada külliyeye doğru giderim
bende arkadaşlarla sabaha kadar bisikler ile dağ tepe inebilirim

Ekler

• 3C6A3445-36F9-46C7-9B9A-135BC6484BC9.jpeg
    3C6A3445-36F9-46C7-9B9A-135BC6484BC9.jpeg
    2.8 MB · Hit: 19
Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Erdem can
14 Mayısta seçimi Kazanırsak 14 Mayıs gecesi ne yapmayı düşünüyorsunuz? Biz arkadaşlarımızla dışarda sabahlamayı düşünüyoruz
eğer seçimi rte kaybederse büyük bir kargaşa ve karmaşa çıkar diye tahmin ediyorum o yüzden dışarda olmam yüksek ihtimal eğer rte kazanırsa kendimi hizbullahçılardan korumaya başlarım diye tahmin ediyorum

Eren Kurtuluş

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
456
İsim
Eren Kurtuluş
Uygunsuz davranış
Bunlar sütten çıkmış ak kaşık değil zaten biliyoruz şu anda masum parti olmadığını. Şu an önde 2 seçenek var kötünün iyisi ve kötünün kötüsü.
Mesela bak rte bir kez bu sanatçıyla böyle bir olaya girmiş sanatçı da türkiye karşıtı şeyler söyleyen birisi. Chp ye baktığımızda direkt terörle dip dibe buna da karşı çıkmayın böyle olduğunu gayet iyi biliyoruz. Şimdiye kadar ağzınıza terör almayan, hdpyi bir kere eleştirmeyen siz hüdaparla akp ittifak olunca terör düşmanı kesildiniz. Terör umurunuzda değil bu da gayet ortada.
Bu arada lgbt gayet normalmiş gibi davranmayı da bırakın
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben akpyi savunmadım yazdıklarımda. Şimdiye kadar da nerdeyse savunmuşluğum yoktur. Sadece chpye karşı olduğumu belirttim. Akpnin chp kadar kötü olmadığını belirttim
Celladına aşık olmuşsa bir millet
İster ezan ister çan dinlet
İtiraz etmiyorsa sürü gibi illet
Müstehaktır ona her türlü zillet.

Keşke sadece seni ve senin gibi düşünen geri kafalı insanları AKP yönetiminde yaşatabilsek. Neyse ki sen ve senin gibi bir bok bilmeyen Türkiye cumhuriyeti "vatandaşları" azınlıkta ki, ülkeyi bu hırsızların yönetmesine izin vermeyeceğiz. Size rağmen vermeyeceğiz. 17 yıllık hayatımın 10 senesini fakirlikle çekmekten, Avrupa'da ki gibi bir hayatımın olamamasından, hayallerimin peşinden dahi gidememekten yoruldum. Bu tekelcilikten bıktım. 20 senede ülkeyi geri götürmediği tek bir alan bile olmayan bir adamı Allahmış gibi savunan sözde "vatandaşlar" dan bıktım. O kadar bıktım ki, bu sözde "dünya lideri" eğer bu seçimde de oyları çalmaya kalkarsa ya sükunet ile karşılayıp ülkeden giderim ya da sinirden (binlerce insanın yapacağı gibi) sokakta hakkımı arayabilirim. (neyse ki oldukça sakinim.) Ha şunu da söyleyeyim, sen ve senin gibi "vatandaşlar" eğer gelip karşıma dikilirse, bu iş sadece hak aramaktan çıkabilir ve bambaşka boyutlara evrilebilir. Tabii ki ben böyle şeyleri hiç tasvip etmem ve desteklemem.

Umarım bunlar yaşanmaz. Çok daha ağır konuşurdum ama işte maalesef sözlerim baskılanıyor. Nefretimi en kibar bu şekilde dile getirebilirim. İçinizde zerre vatan sevgisi varsa okuyun. Okuyun ki cahil olmayın arkadaşım. Çok çektik. Bugün bile bunları görmek üzüyor.

Bahsettiğin "terör" 20 senede çözülemeyecek bir sorun değil. Bu işler yüksek politika ve senin bunu anlayabilecek ne kapasiten ne bilgin var. Başımızda batı destekçisi bir yönetici olduktan sonra sen orayı 20 senede de 50 senede de ihya edemezsin. Senin bahanen terör değil. Terör olsa hüdapar ile ittifakını savunmazsın. Senin derdin AKP hükümetini desteklemek, başka bir amacın yok. Bir hayatın yok, isteklerin yok, fikirlerin yok. Sadece bu hükümete çalışmak için yaşıyorsun ama hala daha savunuyorsun. Bu artık cehalete değil bölücülüğe girer.

Burada yazılan şeylerin hepsi birer fikir, düşünce ve varsayımdır. Herhangi bir kişiye veya partiye ithamda bulunulmamıştır.

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
497
İsim
Cihan Duman

Keşke sadece seni ve senin gibi düşünen geri kafalı insanları AKP yönetiminde yaşatabilsek. Neyse ki sen ve senin gibi bir bok bilmeyen Türkiye cumhuriyeti "vatandaşları" azınlıkta ki, ülkeyi bu hırsızların yönetmesine izin vermeyeceğiz. Size rağmen vermeyeceğiz. 17 yıllık hayatımın 10 senesini fakirlikle çekmekten, Avrupa'da ki gibi bir hayatımın olamamasından, hayallerimin peşinden dahi gidememekten yoruldum. Bu tekelcilikten bıktım. 20 senede ülkeyi geri götürmediği tek bir alan bile olmayan bir adamı Allahmış gibi savunan sözde "vatandaşlar" dan bıktım. O kadar bıktım ki, bu sözde "dünya lideri" eğer bu seçimde de oyları çalmaya kalkarsa ya sükunet ile karşılayıp ülkeden giderim ya da sinirden (binlerce insanın yapacağı gibi) sokakta hakkımı arayabilirim. (neyse ki oldukça sakinim.) Ha şunu da söyleyeyim, sen ve senin gibi "vatandaşlar" eğer gelip karşıma dikilirse, bu iş sadece hak aramaktan çıkabilir ve bambaşka boyutlara evrilebilir. Tabii ki ben böyle şeyleri hiç tasvip etmem ve desteklemem.

Umarım bunlar yaşanmaz. Çok daha ağır konuşurdum ama işte maalesef sözlerim baskılanıyor. Nefretimi en kibar bu şekilde dile getirebilirim. İçinizde zerre vatan sevgisi varsa okuyun. Okuyun ki cahil olmayın arkadaşım. Çok çektik. Bugün bile bunları görmek üzüyor.

Bahsettiğin "terör" 20 senede çözülemeyecek bir sorun değil. Bu işler yüksek politika ve senin bunu anlayabilecek ne kapasiten ne bilgin var. Başımızda batı destekçisi bir yönetici olduktan sonra sen orayı 20 senede de 50 senede de ihya edemezsin. Senin bahanen terör değil. Terör olsa hüdapar ile ittifakını savunmazsın. Senin derdin AKP hükümetini desteklemek, başka bir amacın yok. Bir hayatın yok, isteklerin yok, fikirlerin yok. Sadece bu hükümete çalışmak için yaşıyorsun ama hala daha savunuyorsun. Bu artık cehalete değil bölücülüğe girer.

Burada yazılan şeylerin hepsi birer fikir, düşünce ve varsayımdır. Herhangi bir kişiye veya partiye ithamda bulunulmamıştır.
Bu çocuğa neden yanıt veriyorsun ki forumdaki mesajlarına baksana hükumet güzellemesi yapan çekirdeği olgunlaşmamış birey. Twitterda veya instagramdaki Paralı trollerden farkı yok

Max savunma budur işte kapasiten bunu yazmaya mı yetti :D daha düşünme yetisine sahip değilsin
Forumdaki mesajlarının çoğuna baktım sana yazmaya üşenirim o kadar cahilsin teknoloji platformunda bile koyunluk yapacak kadar küçülmüşsün beyninde 5 kelime sürekli onu tekrar ediyorsun. :)

Megan

80+ Silver

Kör gözünü aç da bi bak hayata at gözlüğüyle bakıyorsun hiçbir şeyden haberin yok bilmiş bilmiş konuşuyorsun. Hangi vasıfla bunları söyleyebiliyorsun merak ettim

Bu çocuğa neden yanıt veriyorsun ki forumdaki mesajlarına baksana hükumet güzellemesi yapan çekirdeği olgunlaşmamış birey. Twitterda veya instagramdaki Paralı trollerden farkı yok

Forumdaki mesajlarının çoğuna baktım sana yazmaya üşenirim o kadar cahilsin teknoloji platformunda bile koyunluk yapacak kadar küçülmüşsün beyninde 5 kelime sürekli onu tekrar ediyorsun. :)
Allah allah bu konuları açan da benim zaten değil mi :D
Kapasiten ve zekan koyun yazmaktan ötesine yetmiyor galiba

Eren Kurtuluş

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
456
İsim
Eren Kurtuluş

Forumdaki mesajlarının çoğuna baktım sana yazmaya üşenirim o kadar cahilsin teknoloji platformunda bile koyunluk yapacak kadar küçülmüşsünüz
Amacını yerine getirememesi için. Muhalefet tarafına kaymaya çalışan bir arkadaş görür de bu sözde "vatandaş" yüzünden "benim gibi düşünenler de var" "doğru olan akp" diyerek vazgeçmemesi için.

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
497
İsim
Cihan Duman
Uygunsuz davranış
Kör gözünü aç da bi bak hayata at gözlüğüyle bakıyorsun hiçbir şeyden haberin yok bilmiş bilmiş konuşuyorsun. Hangi vasıfla bunları söyleyebiliyorsun merak ettim

Dediğim gibi 5 kelime biliyorsun onu tekrar edip duruyorsun, forumda ne eleştiri varsa koşup akpyi güzelliyorsun nasıl bir çomarsın sen?

Eren Kurtuluş

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
456
İsim
Eren Kurtuluş

doğduğumdan beri AKP hükümetinden başka bir şey görmemiş, sefalet içinde yetişmiş bir Türkiye Cumhuriyeti genci olarak konuşuyorum. Bir vatandaş olarak konuşuyorum. Battıysa daha da konuşurum canım benim hiç merak etme.

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
497
İsim
Cihan Duman
Amacını yerine getirememesi için. Muhalefet tarafına kaymaya çalışan bir arkadaş görür de bu sözde "vatandaş" yüzünden "benim gibi düşünenler de var" "doğru olan akp" diyerek vazgeçmemesi için.
O tarz insanlar düşüncesi değişse bile içi değişmez fıtratında yanlış kararlar verme eğilimi var demek ki :) ya da neyin doğru neyin yanlış olduğunu bilmeyecek kadar düşük iqlular, bence 2.si.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,848
Üyeler
163,564
Son üye
amizkaraesk𝑖
Top Bottom