Windows XP Aşığıyım
80+ Gold
kutlama
Haklı. İyi hiçbir opsiyon yok. Ben yine de mevcut yönetiminin bilekleri kesileceği için sevineceğim.Hiçbir şey yapmayacağım. Zaten bu kadar beceriksiz kişileri başa getirmenin neresine sevineceğim ki?
Mutabakat metninde ki bazı kötü maddeleri uygulamamalarına ve herkesle helalleşmemelerine ümit edeceğim.
Erdoğan Erdoğan Erdoğan TAYYYİPPP BABAAAA14 Mayısta seçimi Kazanırsak 14 Mayıs gecesi ne yapmayı düşünüyorsunuz? Biz arkadaşlarımızla dışarda sabahlamayı düşünüyoruz
APK den iyi olduğuna ismim kadar eminimKazanmak? Onlarda kurtuluşu görenin aklından şüphe ederim. Hatta şüphe etmeye gerek yok öyle bir şey olmadığına eminim.
TmAPK den iyi olduğuna ismim kadar eminim
O yüzden yüksek oy alacak yandaş anketler bile kemali önde gösteriyor.Haklı. İyi hiçbir opsiyon yok. Ben yine de mevcut yönetiminin bilekleri kesileceği için sevineceğim.
İnan ne yapacağım hakkında hiçbir fikrim yok. Çünkü daha önce böyle bir duyguyu tatmadım.14 Mayısta seçimi Kazanırsak 14 Mayıs gecesi ne yapmayı düşünüyorsunuz? Biz arkadaşlarımızla dışarda sabahlamayı düşünüyoruz