Neler Yeni

🔥İndirim Secret Neighbor Steam'de Sadece 6,40 TL!

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Secret Neighbor Steam'de sadece 6,40 TL! Çok iyi lan! İlk defa bu fiyata düşüyor.
Duydum ki forumdan biri bana bu oyunu hediye edecekmiş. Sonra beraber oynayacakmışız. Çok eğlenecekmişiz.

Dipnot: Oyun çok eğlenceli oynadım. Cidden eğlenceli.

NightRose

80+ Bronze
Secret Neighbor Steam'de sadece 6,40 TL! Çok iyi lan! İlk defa bu fiyata düşüyor.
Duydum ki forumdan biri bana bu oyunu hediye edecekmiş. Sonra beraber oynayacakmışız. Çok eğlenecekmişiz.

Dipnot: Oyun çok eğlenceli oynadım. Cidden eğlenceli.
olayı nedir bu oyunun tam olarak

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
olayı nedir bu oyunun tam olarak
6 kişi var. 5 kişi çocuk. 1 kişi komşu. Komşu bunları yakalamaya çalışıyor. Tabi komşu çocuk kılığına da girebiliyor.
Çocukların amacı ise oyunun temel amacı olan evden kaçmak. Evin o kaçış kapısı kilitli. Evde anahtarlar saklı. Anahtarları bulmaya çalışıyorlar çocuklar.

Game Pass'ten oynadım. Harika bir oyun. Cidden eğlenceli. Steam'de bu fiyata düşmüşken alınır.

federalper

80+ Silver
6 kişi var. 5 kişi çocuk. 1 kişi komşu. Komşu bunları yakalamaya çalışıyor. Tabi komşu çocuk kılığına da girebiliyor.
Çocukların amacı ise oyunun temel amacı olan evden kaçmak. Evin o kaçış kapısı kilitli. Evde anahtarlar saklı. Anahtarları bulmaya çalışıyorlar çocuklar.

Game Pass'ten oynadım. Harika bir oyun. Cidden eğlenceli. Steam'de bu fiyata düşmüşken alınır.
aldım teşekkürler

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,639
İsim
Oğuz Oğuz
Alacak arkadaşlara dipnot gamepass varsa içinde mevcut.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,068,143
Üyeler
169,679
Son üye
Beddyew
Top Bottom