Neler Yeni

Seçtiğim Bilgisayar İyi Mi Yardım Edebilir Misiniz?

Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Atakan Abeş
Instagram
atakandiyorlar43
Twitter
atakanabes
Discord
Atakan#0369
Merhabalar EasyWinSniper, bence gayet iyi alınabilir.

Shibou

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
944
İsim
Ali Efe
neden bu kadar emin konuşuyosun
Ben beklemekten usandım vallahi. Mart ayında pc alacaktım gelecek ay daha iyi olur, diğer ay düzelebilir, haziranda sorun bitiyor, yaz'ın eskiye dönüyoruz dediler daha yeni yeni kendine gelmeye başladı fiyatlar. Hiçbir şeyin garantisi yok belki fiyatlar artabilir, azalabilir, yükselebilir şans işi.
Bende ağustosun 10'una kadar bekleyecegim düzelmezse yapıştırıcam çok sıktı şu sistem fiyatları.
Mesaj otomatik birleştirildi:

GAMEGARAJ 😍❤️

PixDraw

80+ Bronze
Ben beklemekten usandım vallahi. Mart ayında pc alacaktım gelecek ay daha iyi olur, diğer ay düzelebilir, haziranda sorun bitiyor, yaz'ın eskiye dönüyoruz dediler daha yeni yeni kendine gelmeye başladı fiyatlar. Hiçbir şeyin garantisi yok belki fiyatlar artabilir, azalabilir, yükselebilir şans işi.
Bende ağustosun 10'una kadar bekleyecegim düzelmezse yapıştırıcam çok sıktı şu sistem fiyatları.
Mesaj otomatik birleştirildi:

GAMEGARAJ 😍❤️
Pc alırsam GAMEGARAJ kesin ben aldım tabii de kargoda sorun yaşadım hasarlı geldi şansa kabul etmedim geri gönderdim şu attıkları 10 K lık sistemi revize ederek İnno3D ichill vardı ekran kartı çevresel faktörlerden iade istedim bakalım ne olacak :/ herkes o ekran kartı alınır mı vs. dedi

Shibou

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
944
İsim
Ali Efe
Pc alırsam GAMEGARAJ kesin ben aldım tabii de kargoda sorun yaşadım hasarlı geldi şansa kabul etmedim geri gönderdim şu attıkları 10 K lık sistemi revize ederek İnno3D ichill vardı ekran kartı çevresel faktörlerden iade istedim bakalım ne olacak :/ herkes o ekran kartı alınır mı vs. dedi
Bence alınabilir bir ekran kartı sıkıntı yaşayanı görmedim iade etme sıcaklığı yüksek değilse

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,052,977
Üyeler
167,226
Son üye
ahadovkanan
Top Bottom