Seçtiğim parçalar birbiri ile uyumlu mu?

Reaksiyon skoru
4
Merhaba arkadaşlar.
İlk açtığım konuya yardım gelmeyince linkleri vererek tekrar açmak istedim umarım yasak değildir.

Seçtiğim parçalar birbiri ile uyumlu mu ve taktığım zaman sıkıntısız çalışacaklar mı?
Ayrıca mantıksız bir seçimim olduysa belirtirseniz çok sevinirim.

Msi mag forge 100r

Msi mpg b550 gaming plus

Adata xpg core reactor 750w 80+

Kingston fury 3600mhz cl17

Gtx 750ti (Eski kasadan çıkardım şimdilik bunu kullanıcam)

Ryzen 5 5600x

Herhangi bir 1tb nvme m2 ssd

Şimdiden teşekkürler.

anakart gereksiz değil mi biraz ve kaliteli 600-650w psu yeterli olacaktır.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

aslında sistemi intel alabilirsin daha uyguna gelir.

Parçaları saçma buldum. uyumlu takılıp kullanılır ama. gerek yok. XPG Core Reactor ilerisi için iyidir. ama anakartı B550 Gaming X bile yetecektir. Kasayı beğenemedim. yüksek bütçeye yakışmıyor. SSD olarak MP600 öneririm.

Parçaları saçma buldum. uyumlu takılıp kullanılır ama. gerek yok. XPG Core Reactor ilerisi için iyidir. ama anakartı B550 Gaming X bile yetecektir. Kasayı beğenemedim. yüksek bütçeye yakışmıyor. SSD olarak MP600 öneririm.
kasayı kullanıyorum fena değil.

aslında sistemi intel alabilirsin daha uyguna gelir.
Intel 12. Nesil mi? Lga1700 anakartlar çok pahalıydı son baktığımda ve şuanki sistemden bile pahalıya geliyor.
Atx 4 ram slotlu olanlar 3500den falan başlıyordu.

Merhaba arkadaşlar.
İlk açtığım konuya yardım gelmeyince linkleri vererek tekrar açmak istedim umarım yasak değildir.

Seçtiğim parçalar birbiri ile uyumlu mu ve taktığım zaman sıkıntısız çalışacaklar mı?
Ayrıca mantıksız bir seçimim olduysa belirtirseniz çok sevinirim.

Msi mag forge 100r

Msi mpg b550 gaming plus

Adata xpg core reactor 750w 80+

Kingston fury 3600mhz cl17

Gtx 750ti (Eski kasadan çıkardım şimdilik bunu kullanıcam)

Ryzen 5 5600x

Herhangi bir 1tb nvme m2 ssd

Şimdiden teşekkürler.
Gayet uyumlu her hangi bir problem yok. Anakart olarak Gaming plus yerine Gaming carbon veya tomahawk modelini alabilirsiniz. SSD olarak ise pny cs3040 modelini alabilirsiniz.

Anakartı aldım çoktan ve aldığımda bu kadar pahalı değildi o yüzden hala mantıklı olduğunu düşünüyorum.

kasayı kullanıyorum fena değil.
Fena değil zaten. ama böyle high-end(ekran kartını bilmiyoruz, ama işlemci,psu ve anakart kalitesi en az 6800XT için ayarlanmış gibi.) sistemler için önermediğim bir kasa.

Evet bu kasa çok daha iyi olur. Katılıyorum. RGB seviyorsanız https://www.trendyol.com/corsair/cr...djust_campaign=akakce_urun_listeleme&v=1.55.6
bunada bakabilirsiniz.

11. nesil olabilir 11400F falan.
5 5600X'in yanına yaklaşamaz performansta. 5 5600G ile kapışıyor o.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,011
Üyeler
185,015
Son üye
Coolguy4u
Geri