Seçtiğim toplama sistem + çevre birimleri nasıl ?

Cahit Arf

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
171
Bütçe: 50000

Sistem
Ekran kartı

Veya

İşlemci

Anakart

Ram

Depolama

Kasa+psu

İşlemci soğutucu

Çevre birimleri

Monitör

Klavye

Mouse

Mouse pad

Şimdiden önerileriniz için teşekkürler!

rx7700xt almanı öneririm daha iyi
kasayıda 750w alsan daha mantıklı olur

Kasa ve güç kaynagı önerir misin
Xpg K Mesh Kyber düşünmeden alabilirsin. Ayrıca sistem parçaları güzel standartlaşmış parçalar. Sadece kasaya kaç para verebilirsin?

Sistem
Ekran kartı

Veya

İşlemci

Anakart

Ram

Depolama

Kasa+psu

İşlemci soğutucu

Çevre birimleri

Monitör

Klavye

Mouse

Mouse pad

hocam 6000 serisi ekran kartlarını sıfır almak mantıklı değil ikinci olarak kasa da radyatör desteği yok haberiniz olsun 70 modelinde var o yüzden sf70 ti sanırım o modele yönelin psu da 700w sanırım onda

Sistem
Ekran kartı

Veya

İşlemci

Anakart

Ram

Depolama

Kasa+psu

İşlemci soğutucu

Çevre birimleri

Monitör

Klavye

Mouse

Mouse pad

çevre birimleri 10 k desek biraz zorluyarak 5060ti felan çıkarılabilir aslında
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yaklaşık 43-42k felan ayırmışsınız 5060ti zorlanabilir bence

bütçenizi biraz aşıyor ama izyco indirimi devam ediyorsa yine belli bir miktar indirimle alınabilir duruyor

Son düzenleme:
hocam 6000 serisi ekran kartlarını sıfır almak mantıklı değil ikinci olarak kasa da radyatör desteği yok haberiniz olsun 70 modelinde var o yüzden sf70 ti sanırım o modele yönelin psu da 700w sanırım onda
Ekran kartında AMD olsa daha iyi olur o yüzden 7700 xt var bı de 6750 xt ama aralarında az fark var ve yazılımsal bir sıkıntı görmedim varsa kötü olur

Son düzenleme:
Ekran kartında AMD olacak o yüzden 7700 xt var bı de 6750 xt ama aralarında az fark var ve yazılımsal bir sıkıntı görmedim varsa kötü olur
Yazılımsal bir sorun olduğundan değil 5060ti 2k da acımadan oynatıyor 9060xt çıkış yapsa 9060xt almak daha mantıklıydı saf gül olarak aynı performansta bu 2 kartta teknoloji olarak ikiside daha önde 40-42k ya sistem topluyorken güncel kartlar almak daha mantıklı

Ekran kartında AMD olacak o yüzden 7700 xt var bı de 6750 xt ama aralarında az fark var ve yazılımsal bir sıkıntı görmedim varsa kötü olur
Attığım sistem işinizi görür yakında 9060xt çıkacak 16gb versiyonunu beklerim derseniz bekleyip onu alın taş gibi kart 9060xt16gb da

çevre birimleri 10 k desek biraz zorluyarak 5060ti felan çıkarılabilir aslında

yaklaşık 43-42k felan ayırmışsınız 5060ti zorlanabilir bence

bütçenizi biraz aşıyor ama izyco indirimi devam ediyorsa yine belli bir miktar indirimle alınabilir duruyor
Hocam çevre birimleri toplam 7280 TL + sistem (sadece kasa ve ekran kartı değiştirildi) 42055 TL toplam 49335 tl

Yazılımsal bir sorun olduğundan değil 5060ti 2k da acımadan oynatıyor 9060xt çıkış yapsa 9060xt almak daha mantıklıydı saf gül olarak aynı performansta bu 2 kartta teknoloji olarak ikiside daha önde 40-42k ya sistem topluyorken güncel kartlar almak daha mantıklı

Attığım sistem işinizi görür yakında 9060xt çıkacak 16gb versiyonunu beklerim derseniz bekleyip onu alın taş gibi kart 9060xt16gb da
Hocam sistemi ben almıyorum bir arkadaşa topluyorum haziranın ortalarına doğru alacak o yüzden 9060 xt bekleyebilirim

Geri