Neler Yeni

seçtiğim yurt dışı telefonlardan hangisine ımeı atmak daha kolay ve üzmez

fattih

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Fatih
Bütçe
17000
Arkadaşlar selamlar yurt dışı bir telefon alayım diyorum bir kaç tane seçtim işlemcilerine göre ımeı atmak zorlaşıyormuş diyorlar bilenler yardımcı olabilir mi

Xiaomi 13T Pro MediaTek Dimensity 9200+ kullanıyor

Xiaomi 13 Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 (SM8550-AB) kullanıyor
bu iki telefonada ımeı atılırken direnç mevzusu hangisinde var hangisini alsam ımeı attırıken sıkıntı yaşamam yada şunu alabilirsin dediğiniz telefonlar var mı şimdiden teşekkürler .

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,011
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Konudan bağımsız olarak soruyorum. Nereden alacaksınız?

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,011
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
hocam ankarada yaşıyorum burada sarı sitede satış yapan baya bir telefoncu var model karar verdikten sonra gidip görüşecegim

Şahsen Xiaomi 13'ü tercih ederdim.

Lokimp4

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Loki
Hocam ikisinede yazılımsal olarak ımeı atamazsanız. Direnç ile kayıt açıldıysa cihazın arkası sökülerek direnç işlemi yapılır daha sonra yazılım atılır. şuan dirençsiz ımeı atılabilen en iyi cihaz xiaomi cihazı mi11 t modelidir. amiral olarak oneplus 9pro. ve infinix modelleri var

fattih

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Fatih
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam ikisinede yazılımsal olarak ımeı atamazsanız. Direnç ile kayıt açıldıysa cihazın arkası sökülerek direnç işlemi yapılır daha sonra yazılım atılır. şuan dirençsiz ımeı atılabilen en iyi cihaz xiaomi cihazı mi11 t modelidir. amiral olarak oneplus 9pro. ve infinix modelleri var
peki hocam bu direnç işi sıkıntılı bir iş mi sonrasında telefona zararı var mı ya da ilerde tekrar yaptırmak gerekir mi

Lokimp4

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Loki
peki hocam bu direnç işi sıkıntılı bir iş mi sonrasında telefona zararı var mı ya da ilerde tekrar yaptırmak gerekir mi
Cihaz garanti dışı kalıyor. yurtdışı olduğu için zaten garanti dışı oluyor. direnç işlemini yapacak kişi işinde iyi olması lazım. cihazı çöp edebilir. direnç 1 kere yapılıyor. sonra ımeı atılıyor. ımeı güncellemede gitmez ama sıfırlamada gider. bu sefer 200tl verip yeni ımeı attırırsınız.

fattih

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Fatih
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cihaz garanti dışı kalıyor. yurtdışı olduğu için zaten garanti dışı oluyor. direnç işlemini yapacak kişi işinde iyi olması lazım. cihazı çöp edebilir. direnç 1 kere yapılıyor. sonra ımeı atılıyor. ımeı güncellemede gitmez ama sıfırlamada gider. bu sefer 200tl verip yeni ımeı attırırsınız.
Sağolasın hocam peki sen hangi telefonu tercih ederdin bunlara ek olarak birde oneplus 11 eklersek

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Yusuf OMUZLAR
Instagram
yusufomzlr
Facebook
lonelyusuf
Hocam xiaomi 13 alabilirsin tavsiye ederim işin ehli güzel bi yerde direnç yaptır kafan rahat olur

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Yusuf OMUZLAR
Instagram
yusufomzlr
Facebook
lonelyusuf
Hocam sağolasın alırken dikkat etmem gereken yerler neler peki var mı onerebileceginiz biseyler
Normal sıfır cihaz alırken neye bakıyosan aynı şekilde kontrol et başka yapacağın bişi yok

Lokimp4

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Loki
Sağolasın hocam peki sen hangi telefonu tercih ederdin bunlara ek olarak birde oneplus 11 eklersek
İkisinin yurtdışı fiyatı neredeyse aynı. özelliklerine baktığımda kafa kafaya gibiler. 13t pro bi tık iyi gibi ama ufak özelliklerle. ben olsam daha gözüme hoş geldiği için mi 13 alırdım. 16.550TL ye direnç kayıtlı şekilde kullanabilirsin. Tr fiyatından 26k daha ucuza geliyor.

Top Bottom