Neler Yeni

Secure Boot Açtıktan Sonra Görüntü Gelmiyor

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,729
İsim
misfit
Dün gece anakartın biosunu güncelledim ardından biosdaki tüm ayarlarım sıfırlandı. Bu sabah tpm ve secure boot açtım ardından sisteme görüntü gelmemeye başladı. Bios pilini çıkartmayı vs. denedim ama olmadı. Speaker taktığımda da herhangi bir hata sesi gelmiyor. Ne yapmalıyım?

1-

2-

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,729
İsim
misfit
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kimse mi bilmiyor sorunu?

Mr.Ulucan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Hasan Barış Ulucan
Kardeşim aynı sorunu aynı kartda ben de yaşıyorum su an sen ne yaptın yardımcı olur musun

gs09gs09

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Furkan
Kardeşim aynı sorunu aynı kartda ben de yaşıyorum su an sen ne yaptın yardımcı olur musun
Bios sürümünüz işlemci sürümünüz ile uyuyor mu onu kontrol edin görüntü vermiyorsa ondan kaynaklıdır yanlış sürümü kurmuş olabilirsiniz düzeltmek içinde uygun işlemciyi bulup eski sürüme güncellemeniz gerekiyor :D

linkden işlemcisinize uygun sürümü bulup yükleyin

Mr.Ulucan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Hasan Barış Ulucan
Bios sürümünüz işlemci sürümünüz ile uyuyor mu onu kontrol edin görüntü vermiyorsa ondan kaynaklıdır yanlış sürümü kurmuş olabilirsiniz düzeltmek içinde uygun işlemciyi bulup eski sürüme güncellemeniz gerekiyor :D

Reis ben ryzen 5 1600 12nm versiyonunu kullanıyorum anakartim da a320 s2h onun son sürümünü kurdum f54 müydü neydi ondan sonra kullandım felan ne oldu ki şimdi neden bios sıfırlanmıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Uygun işlemci de yok ne yapmam gerekiyor garantisi de bitti anakartımın

Son düzenleme:

gs09gs09

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Furkan
Reis ben ryzen 5 1600 12nm versiyonunu kullanıyorum anakartim da a320 s2h onun son sürümünü kurdum f54 müydü neydi ondan sonra kullandım felan ne oldu ki şimdi neden bios sıfırlanmıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Uygun işlemci de yok ne yapmam gerekiyor garantisi de bitti anakartımın
Bilgisayarcilarda vardir eger farkliysa goturun islemci degistirip yuklesinler tekrar :)

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,729
İsim
misfit
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Anakartım 16 günün ardından bugün servisten geldi. Tamir edilip oyun ve benchmark testi yapıldığı söylenmiş. Şu anda da sistemde b450m s2h takılı, en kısa sürede montajlayıp test edeceğim.

Top Bottom