Neler Yeni

Seduna Thunder Pro Fab alınır mı?

mehmet_10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
424
İsim
mehmet
Bütçe
6000
İyi forumlar, bütçem normalde daha fazlaydı ama koltuk için şuan maksimum 6000 bin tl bütçe ayırabildim. Bilgisayar başında 7-8 saat takılıyorum. Bu yüzden rahat ve konforlu bir koltuk almak istiyorum. Forumlarda herkes seduna thunder pro fab modelini avsiye etmiş konforu çok iyi felan diyorlar sizce alınır mı? Bu fiyata daha konforlu, iyi koltuklar var mıdır?

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,565
İsim
Muhammed efe
İyi forumlar, bütçem normalde daha fazlaydı ama koltuk için şuan maksimum 6000 bin tl bütçe ayırabildim. Bilgisayar başında 7-8 saat takılıyorum. Bu yüzden rahat ve konforlu bir koltuk almak istiyorum. Forumlarda herkes seduna thunder pro fab modelini avsiye etmiş konforu çok iyi felan diyorlar sizce alınır mı? Bu fiyata daha konforlu, iyi koltuklar var mıdır?
2 yıldır kullanıyorum sapasağlam hala daha uygun fiyatlı olarak önerebilirim.

mehmet_10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
424
İsim
mehmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,565
İsim
Muhammed efe
Seduna bundan iyi la
Almadan önce ikisinide denedim,kontrol ettim daha iyi falan değil dış kaplaması farklı sadece. Kalite aynı. Teker,kolçak,yıldız ayağına kadar aynılar. Arada da 2k dan fazla fark var.

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,565
İsim
Muhammed efe
Hocam peki seduna rahat mı konforlu mu dedikleri kadar var mı?
Yani rahat ama rahatlığı attığım ürün ile aynı ortalama ürün ikiside. Seduna ben alırken de şu an kullandığımdan daha pahalıydı.

mehmet_10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
424
İsim
mehmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yani rahat ama rahatlığı attığım ürün ile aynı ortalama ürün ikiside. Seduna ben alırken de şu an kullandığımdan daha pahalıydı.
Teşekkür ederim hocam büyük ihtimalle seduna'yı alacağım. Çünkü filesiz benim için daha iyi olur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,068,140
Üyeler
169,679
Son üye
Beddyew
Top Bottom