Seduna thunder pro mu yoksa klc zrc1001 mi

ErnGnc

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
1,780

500 tl civarında boyunluğu ce kolçağı olan bir koltuk arıyordum klc zcr1001 bütçeme göre uygundu fakat çoğu kişi seduna thunder pro yu önermiş sizce şuan zrc1001 i mi almak daha mantıklı yoksa biraz daha bekleyip(2 3 hafta kadar) biriktirdiğim para ile seduna thunder pro mu almak daha mantıklı(ve bu bütçeye yakın önerebileceğiniz bir model varsa sevinirim)(boyum 1.80m ama bir 5 cm daha uzayabilirim tahminen kilom 67 koltuğun ayakları ve omurgası plastik olmazsa daha iyi olur(sağlamlık açısından) ve kolçak, boyunluk desteğininde olması iyi olur)

Son düzenleme:

500 TL civarında boyunluğu ce kolçağı olan bir koltuk arıyordum klc zcr1001 bütçeme göre uygundu fakat çoğu kişi seduna thunder pro yu önermiş sizce şuan zrc1001 i mi almak daha mantıklı yoksa biraz daha bekleyip(2 3 hafta kadar) biriktirdiğim para ile seduna thunder pro mu almak daha mantıklı(ve bu bütçeye yakın önerebileceğiniz bir model varsa sevinirim)(boyum 1.80m ama bir 5 cm daha uzayabilirim tahminen kilom 67 koltuğun ayakları ve omurgası plastik olmazsa daha iyi olur(sağlamlık açısından) ve kolçak, boyunluk desteğininde olması iyi olur)
1 kişi bile kararsızlığımı çözse yeter (diğer konularada baktım mobilya bölümüne ilgi çok az ya ülkede adım başı mobilya üretildiğinden herkes sadece alacağı zaman bakıyor yada mobilya konusuna ilgisi olan yok ben gördüğümde en uzun cevaplanan konu 12 veya 14 cevaptı)

Geri