şuan kullanıyom rahat baya 1 aydır bende3k ya alınır mı en kötü oyuncu koltuğu hawkın 4.5k
Alınır bende var memnunum.3k ya alınır mı en kötü oyuncu koltuğu hawkın 4.5k
Hocam bütçe sıkışıksa eğer otururken rahatsız etmeyecek ucuz bir şey alman bile işini görür. Daha sonra bel desteği falan alabilirsin. Ablam bel desteği almıştı kullanmıyor full ben kullanıyorum. Oturduğum sandalye de plastik ev sandalyesi.3k ya alınır mı en kötü oyuncu koltuğu hawkın 4.5k
Benimkide şuan plastik sandalye hocam halamın evinden çaldım xdHocam bütçe sıkışıksa eğer otururken rahatsız etmeyecek ucuz bir şey alman bile işini görür. Daha sonra bel desteği falan alabilirsin. Ablam bel desteği almıştı kullanmıyor full ben kullanıyorum. Oturduğum sandalye de plastik ev sandalyesi.
Ben de burs alıyorum. Taksitli alacaksan alınabilir, burs Ocak ayında zamlanacak zaten. Bende hiç uyuşma falan yapmıyor. Masa yatakla dip dibe olduğundan ayağımı falan da uzatıyorum arada. Yumuşak ve ince minder de kullanabilirsin.Benimkide şuan plastik sandalye hocam halamın evinden çaldım xd
Bu belki biliyorsundur devletin verdiği 1000₺ bursu aylık onu kazandım da taksitli olarak almayı düşünüyorum hawkın koltuğunu düşündüm çok artmış 4.5 diyor ne ara aga
Bunun bı altı var skagen plus diye yorumları çok kötü vazgeçtim ondan ya bunu alıcam ya da şu klasik 800-900 liralık koltuğu.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Uzun saatler fena uyuşma filan yapıyr plastik sandalye çok fena bişey
1500₺ filan hakediyoruz bence .d 1000₺ ye 10 kere yemek zor yeniyor dışarıdaBen de burs alıyorum. Taksitli alacaksan alınabilir, burs Ocak ayında zamlanacak zaten. Bende hiç uyuşma falan yapmıyor. Masa yatakla dip dibe olduğundan ayağımı falan da uzatıyorum arada. Yumuşak ve ince minder de kullanabilirsin.
Ben alacağım bir şey varsa alıyorum full altın basıyorum. Şu sıralar borsa girmeyi de düşünüyorum ama düşük miktarda1500₺ filan hakediyoruz bence .d 1000₺ ye 10 kere yemek zor yeniyor dışarıda
seduna bende kullanıyorum 5 6 aydır aşırı memnunum cok rahat hiç rahatsız etmıyor 5 6 saat sabit oturdugumn zamanlar oluyo ve cok rahat ama tek sıkıntısı geri yatmıyor yatıyor ama sabıt kalmıyor sabıt kalması ıcın bıraz yük vermenız lazım onun ıdısında herseyı güzel ben 2000 tl almıstımBenimkide şuan plastik sandalye hocam halamın evinden çaldım xd
Bu belki biliyorsundur devletin verdiği 1000₺ bursu aylık onu kazandım da taksitli olarak almayı düşünüyorum hawkın koltuğunu düşündüm çok artmış 4.5 diyor ne ara aga
Bunun bı altı var skagen plus diye yorumları çok kötü vazgeçtim ondan ya bunu alıcam ya da şu klasik 800-900 liralık koltuğu.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Uzun saatler fena uyuşma filan yapıyr plastik sandalye çok fena bişey
Teşekkür ederim hocam çok zam yemişseduna bende kullanıyorum 5 6 aydır aşırı memnunum cok rahat hiç rahatsız etmıyor 5 6 saat sabit oturdugumn zamanlar oluyo ve cok rahat ama tek sıkıntısı geri yatmıyor yatıyor ama sabıt kalmıyor sabıt kalması ıcın bıraz yük vermenız lazım onun ıdısında herseyı güzel ben 2000 TL almıstım
o paraya bence alınmaz giderım oyuncu koltugu alırım iyi bişey rahatıma bakarımTeşekkür ederim hocam çok zam yemiş