Şefler yaptığım işi beğenmiyor

Reaksiyon skoru
37
bana kendimi yetersiz hissettiriyor nedense. bütün gün morelim bozuktu. sürekli hatamı buluyorlar, hiç beğenmıyorlar bir işimi, hep bir açığımı yakalama peşindeler nerdeyse 3 sene oldu . bana güvenmediklerini söylüyorlar.
Eğer güvenmiyorsan yetersiz buluyorsan neden çalıştırıyorsun ki? neden maaş veriyorsun. çıkar gitsin. kendimi iyi hissetmiyorum hiç nedense.
siz ne düşünüyorsunuz? ne yaparsınız benim yerimde? biraz sohbet edelim istiyorum bunun üstüne...

Hocam konudan alakasız fakat sağlık bakanlığına temizlik görevlisi olarak başvurdum senin yaşadığın şeyleri yaşamam olası mı

piskolojik olarak sorun yaşıyorsan çıkman lazım üstelik çalışanın iyi yönüne bakılır eksiği söylenir kusur aranmaz

Mobbing yaşamışsın geçmiş olsun ben de yaşamıştım bir dönem gerçekten sinir bozucu ve stresli bir şey

bana kendimi yetersiz hissettiriyor nedense. bütün gün morelim bozuktu. sürekli hatamı buluyorlar, hiç beğenmıyorlar bir işimi, hep bir açığımı yakalama peşindeler nerdeyse 3 sene oldu . bana güvenmediklerini söylüyorlar.
Eğer güvenmiyorsan yetersiz buluyorsan neden çalıştırıyorsun ki? neden maaş veriyorsun. çıkar gitsin. kendimi iyi hissetmiyorum hiç nedense.
siz ne düşünüyorsunuz? ne yaparsınız benim yerimde? biraz sohbet edelim istiyorum bunun üstüne...

Seni kovmazlar, kovdukları zaman tazminat vermek zorunda kalacaklar. Seni bezdirmeye çalışıyorlar. Senin yapacağın tek şey eleştirileri sallamadan işine odaklanman.

Knk tazminat alamaman için psikolojik baskı uyguluyordur dert etme, elle tutulur bu delilin varsa noterden ikaz çek. Noter bireylerin resmi dilidir. Delil arz eder

Geri