❌İndirim Bitti! SEG 43SRB900 43 İnç 4K TV 8.999 TL - Vade Farksız 3 Taksit

İsimbulamajim

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
5,343
Fiyat biraz daha düşmüş. En ucuz 4K televizyon. Tivo Vestel'in çıkarttığı yeni bir işletim sistemi bilmeyen varsa.

50 inç versiyonu da 10.619 TL:

nasıl bu eve almaya değer mi? televizyondan hiç anlamıyorum

Fiyat biraz daha düşmüş. En ucuz 4K televizyon. Tivo Vestel'in çıkarttığı yeni bir işletim sistemi bilmeyen varsa.

Odama çeksem mi 43 inci

android değilse alınmaz. bikaç sene içerisinde smart tv ye hiçbir şey yüklenmiyor.

22:00'da yine indirime girecek.
android değilse alınmaz. bikaç sene içerisinde smart tv ye hiçbir şey yüklenmiyor.
Bu televizyon bayağı uzun süre güncelleme alacak. 2020 yılında çıkmış 32 inç 768P televizyon bile Tivo güncellemesi almış. Tivo'lu TV Box'lar bile var. WEB OS gibi değil resmen işletim sistemi.

Xiaomi box kullanıyorum zaten, 32 inch tv var ama büyük bir şey istiyorum ps5'i de bağlamak için iyi bir seçenek olur mu?

Xiaomi box kullanıyorum zaten, 32 inch tv var ama büyük bir şey istiyorum ps5'i de bağlamak için iyi bir seçenek olur mu?
Pek bir şey beklemeyin derim çünkü bu televizyonda HDMI 2.0 var,PS5'ten en iyi verimi almak için de en az HDMI 2.1 destekli televizyon lazım.

Geri