PSU???Hocalarım merhaba, bu psuyu almayı düşünüyorum. Sizce iyi midir ?
850watt sıvı soğutucu almayı düşünüyom önerir misinPSU???
psuyu bilmemde Segotep BeAced 360mm marka güvenilir diyorlar ona dayanarak alınabilir ama ben olsam DeepCool LE360 V2 RGB 360 mm bunu alırımHocalarım merhaba, bu psuyu almayı düşünüyorum. Sizce iyi midir ?
Kusura bakmayın duzelttimPSU???
Evet segotep için güvenilir diyolar ama inceleme bulamadımpsuyu bilmemde Segotep BeAced 360mm marka güvenilir diyorlar ona dayanarak alınabilir ama ben olsam DeepCool LE360 V2 RGB 360 mm bunu alırım
geçen gün havit cf925 beyaz kasa aldım 1500tlye denk geldi. o yüzden beyaz sıvı soğutma bakıyorum hocampsuyu bilmemde Segotep BeAced 360mm marka güvenilir diyorlar ona dayanarak alınabilir ama ben olsam DeepCool LE360 V2 RGB 360 mm bunu alırım
En mantıklısı LE360 almak. Bütçen varsa Bitfenix Cube V2 360 modelini de düşünebilirsin.psuyu bilmemde Segotep BeAced 360mm marka güvenilir diyorlar ona dayanarak alınabilir ama ben olsam DeepCool LE360 V2 RGB 360 mm bunu alırım
Kasa siyah olsa LE360'ı kaçırmazdımEn mantıklısı LE360 almak. Bütçen varsa Bitfenix Cube V2 360 modelini de düşünebilirsin.
Biraz daha büt.e arttırabilirsen kesinlikle Cube V2 beyaz modele bak derim.Kasa siyah olsa LE360'ı kaçırmazdım