Segotep Brave W1 kasa alınır mı?

Bu kasa ile bir sistem topladım. PSU kalitesinden ve kasa kalitesinden memnunum. 450W 12vhpwr çıkışıda var. Şimdilik bir sorun yaratacak gibi görünmüyor. Tier Listte mid olarak düşecek bir PSU'ya sahip. Kasadaki fanların sesindende memnunum. Ucuz olmasına rağmen fiyatına göre fazlasıyla iyi iş çıkartan bir kasa diyebilirim.
İnceleme: https://www.technopat.net/sosyal/konu/i5-12400f-rx-7800-xt-sistem.3626590/
Şuan n11de daha uyguna satan var. Fiyat bence gayet uygun(3.168,32 TL).

Bu kasa ile bir sistem topladım. PSU kalitesinden ve kasa kalitesinden memnunum. 450W 12vhpwr çıkışıda var. Şimdilik bir sorun yaratacak gibi görünmüyor. Tier Listte mid olarak düşecek bir PSU'ya sahip. Kasadaki fanların sesindende memnunum. Ucuz olmasına rağmen fiyatına göre fazlasıyla iyi iş çıkartan bir kasa diyebilirim.
İnceleme: https://www.technopat.net/sosyal/konu/i5-12400f-rx-7800-xt-sistem.3626590/
Şuan n11de daha uyguna satan var. Fiyat bence gayet uygun(3.168,32 TL).
Ustam selamın aleyküm bı sorun olacak

MSI Pro B650M-P AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart​

Bu anakart ve 7800x3D işlemci almak istiyorum kasaya sığar mı anakart oturur mu yani sizce bide işlemci ile anakart seçimim sizde nasıl önerilerinizi bekliyorum

Ustam selamın aleyküm bı sorun olacak

MSI Pro B650M-P AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart​

Bu anakart ve 7800x3D işlemci almak istiyorum kasaya sığar mı anakart oturur mu yani sizce bide işlemci ile anakart seçimim sizde nasıl önerilerinizi bekliyorum
mATX anakartların hepsi bu kasaya oluyor. Kablolama yaparken zorluk çıkartıyor sadece. Elinizdeki anakartda uyumlu. İşlemci anakart uyumunda ise bir sorun görünmüyor fakat VRM bölümü bu işlemci için ancak başa baş yeterli gibi görünüyor. Bir sorun çıkartacağını düşünmüyorum. Fakat aynı bütçede PCIe 5.0 desteği sunan başka anakartları da değerlendirmenizi öneririm.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,094,644
Üyeler
174,009
Son üye
cinar38
Geri