PSU+Akvaryum kasa önerisi

Reaksiyon skoru
8
Bütçe
6000
merhabalar psu ve akvaryum kasa almak istiyorum beyaz renk tercihim ama o kadar farketmez max bütce 6k ikisi için şuan rx 6700 16 gb ram r5 5600 işlemcim var 600watt psu varda çakma bir psu olduğu için değişmek istiyorum buna yetecek psu ve akvaryum kasa lazım önerilerinizi bekliyorum ve
böyle bir kasa+psu buldum alınır mı

merhabalar psu ve akvaryum kasa almak istiyorum beyaz renk tercihim ama o kadar farketmez max bütce 6k ikisi için şuan rx 6700 16 gb ram r5 5600 işlemcim var 600watt psu varda çakma bir psu olduğu için değişmek istiyorum buna yetecek psu ve akvaryum kasa lazım önerilerinizi bekliyorum ve
böyle bir kasa+psu buldum alınır mı
PSU iç bileşenlerine göre C+ seviyesi ve PCI-E 5.1 destekliyor. Tek sıkıntısı bu PSU da MOV yok akım korumalı priz kullanılması iyi olur.

PSU iç bileşenlerine göre C+ seviyesi ve PCI-E 5.1 destekliyor. Tek sıkıntısı bu PSU da MOV yok akım korumalı priz kullanılması iyi olur.
psu ve kasanın marka bilinirliliği düşük galiba hiç duymamıştım

psu ve kasanın marka bilinirliliği düşük galiba hiç duymamıştım
Segotep büyük bir üretici aslında. PSU'larını kendileri üretiyorlar. Büyük bildiğimiz MSI, Asus vb. markalar PSU'larını aslında kendisi üretmiyor, başka üreticilere yaptırıp üzerine sadece kendi logosunu basıyor.

@İgito Önersene aynalıigito

Geri