Segotep MU TH6 7800x3D Soğutabilir mi ?

Trollün teki banlendi yeni hesap açıp geri geldi büyük ihtimal :)
Valla bunlardan kurtulamıyoruz gitgide ürüyorlar. Silver altı çoğu kişide fena bir özgüven var ne doğru ne yanlış kabul edemiyorlar.

En doğru seçim sizinki zaten hocam merakla bekliyorum sonuçları 👍🏼
Hocalar mu th6 yokmuş sipariş iptali ya da fz6 proya düşüp fazladan ödediğim 200 lirayı iade seçeneği vardı. Ben de ilk şey sordum sıvı soğutmaya yükseltip aradaki farkı havale ile vs ödeyim yok dediler. FZ6 proyu seçtim sonra sonunda ödeme onaylandıdan başka bir şey ürün hazırlanıyor yazısı var. Neyse İnşallah phantom spirit gibi iyi bir şeydir. FZ6 Pro'nun YouTube'da birkaç videosu vardı 170w 13700kfyi 70 derecede falan tutuyordu iyi gibi

Hocalar mu th6 yokmuş sipariş iptali ya da fz6 proya düşüp fazladan ödediğim 200 lirayı iade seçeneği vardı. Ben de ilk şey sordum sıvı soğutmaya yükseltip aradaki farkı havale ile vs ödeyim yok dediler. FZ6 proyu seçtim sonra sonunda ödeme onaylandıdan başka bir şey ürün hazırlanıyor yazısı var. Neyse İnşallah phantom spirit gibi iyi bir şeydir. FZ6 Pro'nun YouTube'da birkaç videosu vardı 170w 13700kfyi 70 derecede falan tutuyordu iyi gibi
Bence arada performans farkı yoktur bile, ikisi de 6 borulu. RGB/görseli geliştirmişler gibi senin ilk seçtiğin modelde.
Ama fiyat farkını yollayıp istediğin bi sıvı soğutucya geçmeni kabul etmemeleri çok ilginç. Sırf bu segotepleri, az satılan ürünleri bitirmek adına yapıyolar büyük ihtimalle. Bi de bu segotep furyası yeni başladı, büyük olasılıkla resmi satıcıları falan oldular

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Bence arada performans farkı yoktur bile, ikisi de 6 borulu. RGB/görseli geliştirmişler gibi senin ilk seçtiğin modelde.
Ama fiyat farkını yollayıp istediğin bi sıvı soğutucya geçmeni kabul etmemeleri çok ilginç. Sırf bu segotepleri, az satılan ürünleri bitirmek adına yapıyolar büyük ihtimalle. Bi de bu segotep furyası yeni başladı, büyük olasılıkla resmi satıcıları falan oldular
Büyük ihtimal fatura ile vs uğraşmak istemediler. Turbo modda 80 üstü olmadığı sürece sorun olmaz

Hocam modelleri bilmiyorum aynı özellikte sadece görünümü mü farklı o zaman sizin için sorun yok bakalım testler nasıl olacak sabırlı beklemeler dilerim 😂

• Beğen
Hocan özellik olarak t right pearless ile aynı duruyor phantom modeli ucundan kurtarıyor diye biliyorum ama yazın ve adana şartları 80 derece görür gibime geldi fakat sorun yaratmaz 90ı geçmedikçe
Sistem geldi çok şükür .
Stokta olmadığında sefotep fz6 pro geldi 200 lira iade edildi. Şu anda occt testi yapıyprum direkt cpu seçtim. Pbo x3d turbo mod açık max 74 derece gördüm. Valla beni baya mutlu etti.
Evin içi 30 küsür derece kasa köşede bir yerde ve akvaryum kasa bitfenix mh 100

Sistem geldi çok şükür .
Stokta olmadığında sefotep fz6 pro geldi 200 lira iade edildi. Şu anda occt testi yapıyprum direkt cpu seçtim. Pbo x3d turbo mod açık max 74 derece gördüm. Valla beni baya mutlu etti.
Evin içi 30 küsür derece kasa köşede bir yerde ve akvaryum kasa bitfenix mh 100
Süper değerler hocam güle güle kullanın

• Beğen
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,211
Üyeler
183,076
Son üye