2.el e pek güvenemiyorum 0 olursa daha iyi olur.
hocam corelli almasın derim arkadaşım aldı 3.5k ya 1 seneye yakın oldu bin pişman arttırıcısı falan çakma bisikletçiyede götürdük vites geçişlerinde vs sorun var 29 jant onun birde bende mossonun 2670tb modeli var 10 sene oldu alalı bakımını herşeyini yaptırsam çok rahat gene götürür (şuandada götürüyor aynakol kırık olmasına rağmen) dağ bisikleti olsun kaliteli marka olsunŞehir Bisikleti Modelleri ve Fiyatları - n11
Şehir Bisikleti ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Şehir Bisikleti çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
bu paraya kaliteli marka ve dağ bisikleti yok olay aslında markada değil kullanılan parçalarda mesele bu bisiklette shimano tourney kullanılmış giriş seviyesinin bile altına bir aktarıcı muhtemelen 1 yıl kadar ömrü olacaktır bu parayada o geliyor altus/acera bu paralara bulunmuyor dağ bisikleti istiyorsanızda daha fazla para vermeniz gerekecektir misal aynı özelliklerde ucuz bir maşa takılmış dağ bisikletleri 7000tl seviyesinden başlar o parayada altus setli hibrit bisiklet bulunur çok daha dayanıklı olur bendede bianchi shape var acera set şehir içinde ve orta mesafe yollarda (40km kadar) gidiş gelişte sorun olmuyor ama dağ bisikleti ile bu kadar mesafe imkansıza yakın gitmekhttps://www.akakce.com/bisiklet/en-...7-5-jant-21-vites-erkek-fiyati,450665099.html https://www.akakce.com/bisiklet/en-ucuz-kron-xc-75-v-26-jant-21-vites-fiyati,673834134.html
hocam corelli almasın derim arkadaşım aldı 3.5k ya 1 seneye yakın oldu bin pişman arttırıcısı falan çakma bisikletçiyede götürdük vites geçişlerinde vs sorun var 29 jant onun birde bende mossonun 2670tb modeli var 10 sene oldu alalı bakımını herşeyini yaptırsam çok rahat gene götürür (şuandada götürüyor aynakol kırık olmasına rağmen) dağ bisikleti olsun kaliteli marka olsun
Zaten aşırı derecede kaliteli olmaz ancak ben şahsen kron alırdım tourneyler 1 senedende kısa sürede bozuluyor şuan benim aynakolum kırık octalinksiz yeni bi aynakola 1200 tl fiyat çekti bisikletçi (işçilik hariç) ayrıca bisikletçinin arkadaşıma söylediği şey şuydu bisikletindeki tourney set çakma çin malı demişti ondan dolayıda bulaşmam corelliye + ben bisikletimin tekerlerini 8-9 sene önce schwalbe marathonlar ile değiştirdim ondan dolayı kısa uzun mesafe farketmiyor benim bisikletimde mtb olsada şahsen bu konuda kron vs almak daha mantıklı hiç yoktan kendini kanıtlamış bi markabu paraya kaliteli marka ve dağ bisikleti yok olay aslında markada değil kullanılan parçalarda mesele bu bisiklette shimano tourney kullanılmış giriş seviyesinin bile altına bir aktarıcı muhtemelen 1 yıl kadar ömrü olacaktır bu parayada o geliyor altus/acera bu paralara bulunmuyor dağ bisikleti istiyorsanızda daha fazla para vermeniz gerekecektir misal aynı özelliklerde ucuz bir maşa takılmış dağ bisikletleri 7000tl seviyesinden başlar o parayada altus setli hibrit bisiklet bulunur çok daha dayanıklı olur bendede bianchi shape var acera set şehir içinde ve orta mesafe yollarda (40km kadar) gidiş gelişte sorun olmuyor ama dağ bisikleti ile bu kadar mesafe imkansıza yakın gitmek
o zaman sizin bisikletin ayna kolu yaptırın hocam bu paraya en mantıklı seçenek attığım corelli başkada yok var ama çin malı bisikletler 2 ay sonra döküleceklerdirZaten aşırı derecede kaliteli olmaz ancak ben şahsen kron alırdım tourneyler 1 senedende kısa sürede bozuluyor şuan benim aynakolum kırık octalinksiz yeni bi aynakola 1200 TL fiyat çekti bisikletçi (işçilik hariç) ayrıca bisikletçinin arkadaşıma söylediği şey şuydu bisikletindeki tourney set çakma çin malı demişti ondan dolayıda bulaşmam corelliye + ben bisikletimin tekerlerini 8-9 sene önce schwalbe marathonlar ile değiştirdim ondan dolayı kısa uzun mesafe farketmiyor benim bisikletimde mtb olsada şahsen bu konuda kron vs almak daha mantıklı hiç yoktan kendini kanıtlamış bi marka
Valla hocam ben zaten değiştirmeyide yaptırmayıda düşünmüyorum konu sahibi ben değilim viteslere ayar çektirdim benim yaşadığım tıkırtı sorunu vardı büyük çoğunlukla çözüldü. bi 2024 gibi pedallarını değiştiririm flat pedallarla. vura vura içinden geçtim pedalların vites sistemi tamamiyle ölene kadar yağlayıp kullanmaya devam .o zaman sizin bisikletin ayna kolu yaptırın hocam bu paraya en mantıklı seçenek attığım corelli başkada yok var ama çin malı bisikletler 2 ay sonra döküleceklerdir
elinizdeki bisiklette acera aktarıcı takımı var değilim hocam eğer öyle ise onları alivio/deore ile değiştirip çok daha üst segmente çıkarabilirsinizhttps://www.akakce.com/bisiklet/en-...7-5-jant-21-vites-erkek-fiyati,450665099.html https://www.akakce.com/bisiklet/en-ucuz-kron-xc-75-v-26-jant-21-vites-fiyati,673834134.html
hocam corelli almasın derim arkadaşım aldı 3.5k ya 1 seneye yakın oldu bin pişman arttırıcısı falan çakma bisikletçiyede götürdük vites geçişlerinde vs sorun var 29 jant onun birde bende mossonun 2670tb modeli var 10 sene oldu alalı bakımını herşeyini yaptırsam çok rahat gene götürür (şuandada götürüyor aynakol kırık olmasına rağmen) dağ bisikleti olsun kaliteli marka olsun
tüm set acera hocam 10 yıldır bir parçasını dahi elletmedim orjinal hala ancak baya yıprandı artık kasada herhangi bi sorun yok ileride çalışmaya başladığımda bi tane motor alacağım işe veya okula git gel için birde sakince gezmek için elimdeki bisikleti tamamiyle sıfırlayacağım (teker lastik arttırıcı vs) muhtemelen yaptığımda 12 vitesli bi ruble ve set alırım şuan 9 vites benim kullandığım set 50 ile giden arkadaşa yetişebiliyorum 9. viteste (motorla kendisi)elinizdeki bisiklette acera aktarıcı takımı var değilim hocam eğer öyle ise onları alivio/deore ile değiştirip çok daha üst segmente çıkarabilirsiniz
evet bende o hızlara yetişebiliyorum benim shape ile güzel gidiyor dediğim gibi deore set alıp takarsanız daha mantıklı olur yeni bisiklettenSabah 4.30 gibi çektiğimden dolayı bulanık
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
tüm set acera hocam 10 yıldır bir parçasını dahi elletmedim orjinal hala ancak baya yıprandı artık kasada herhangi bi sorun yok ileride çalışmaya başladığımda bi tane motor alacağım işe veya okula git gel için birde sakince gezmek için elimdeki bisikleti tamamiyle sıfırlayacağım (teker lastik arttırıcı vs) muhtemelen yaptığımda 12 vitesli bi ruble ve set alırım şuan 9 vites benim kullandığım set 50 ile giden arkadaşa yetişebiliyorum 9. viteste (motorla kendisi)
zaten öyle yaparım aynı fiyatlara güzel bisiklet bulunmuyor kasada alüminyum benim 1.8 kg sadece kadro geri kalanlarla beraber 7-8 kg falandır (tahminimce kadro kilosu sitesinde yazıyor)evet bende o hızlara yetişebiliyorum benim shape ile güzel gidiyor dediğim gibi deore set alıp takarsanız daha mantıklı olur yeni bisikletten