Neler Yeni

Şehiriçi Bisiklet 5000TL Bütçe

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,060
İsim
göksel yurtcan
zaten öyle yaparım aynı fiyatlara güzel bisiklet bulunmuyor kasada alüminyum benim 1.8 kg sadece kadro geri kalanlarla beraber 7-8 kg falandır (tahminimce kadro kilosu sitesinde yazıyor)
sizin bisiklet 12/13 kg var hocam karbon bisikletler dediğiniz ağırlıklarda

Arda_09

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
Arda Okçu
benim tavsiyem 2. el almanız sıfır alırsanız bu fiyatlara kron Corelli gibi markalar satılıyor donanımını geçtim bisikletin kadrosu bile sağlam değil kırılıyor ben 4 5 yıldır aynı bisikleti kullanıyorum 500 liraya almıştım üstteki arkadaşın dediği gibi tourney marka aktarıcı tourney dişli aynakola kadar tourneydi hepsi 1 sene içerisinde eridi gitti yıprandı hepsini değiştirmek zorunda kaldım şuan bisikletimde Altus set var sıkıntısız 3 senedir biniyorum bisikletimde bu 2. elleri ortalama 5 6 bin lira tavsiye ederim
IMG_20230901_221907.jpg

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,703
İsim
Emre
Discord
necromancerr
sizin bisiklet 12/13 kg var hocam karbon bisikletler dediğiniz ağırlıklarda
olabilir hocam yinede 15 kg altındadır eski bi model olmasına rağmen
Mesaj otomatik birleştirildi:

benim tavsiyem 2. el almanız sıfır alırsanız bu fiyatlara kron Corelli gibi markalar satılıyor donanımını geçtim bisikletin kadrosu bile sağlam değil kırılıyor ben 4 5 yıldır aynı bisikleti kullanıyorum 500 liraya almıştım üstteki arkadaşın dediği gibi tourney marka aktarıcı tourney dişli aynakola kadar tourneydi hepsi 1 sene içerisinde eridi gitti yıprandı hepsini değiştirmek zorunda kaldım şuan bisikletimde Altus set var sıkıntısız 3 senedir biniyorum bisikletimde bu 2. elleri ortalama 5 6 bin lira tavsiye ederim Alıntıyı görüntüle
En iyisi hocam benimkininde temizi 6k civarına şuan ancak nesli tükendi gibi bişey 2-3 ilan var şuanda seti değiştirip baştan aşağı yeni gibi yaparsam eğer 10k civarına gider benimki

payne

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
191
İsim
Soner Payne
benim tavsiyem 2. el almanız sıfır alırsanız bu fiyatlara kron Corelli gibi markalar satılıyor donanımını geçtim bisikletin kadrosu bile sağlam değil kırılıyor ben 4 5 yıldır aynı bisikleti kullanıyorum 500 liraya almıştım üstteki arkadaşın dediği gibi tourney marka aktarıcı tourney dişli aynakola kadar tourneydi hepsi 1 sene içerisinde eridi gitti yıprandı hepsini değiştirmek zorunda kaldım şuan bisikletimde Altus set var sıkıntısız 3 senedir biniyorum bisikletimde bu 2. elleri ortalama 5 6 bin lira tavsiye ederim Alıntıyı görüntüle
tam olarak modeli nedir?

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,060
İsim
göksel yurtcan
olabilir hocam yinede 15 kg altındadır eski bi model olmasına rağmen
Mesaj otomatik birleştirildi:

En iyisi hocam benimkininde temizi 6k civarına şuan ancak nesli tükendi gibi bişey 2-3 ilan var şuanda seti değiştirip baştan aşağı yeni gibi yaparsam eğer 10k civarına gider benimki
acera olarak yenilerseniz çok zor deore koysanız bile çok hocam

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,703
İsim
Emre
Discord
necromancerr
acera olarak yenilerseniz çok zor deore koysanız bile çok hocam
Deore yada slx ile yenilerim tuzlu olur slx ancak deorenin üst modeli sonuçta (yanlış bilmiyorsam) acera yenilemeyi düşünmüyorum zaten

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,060
İsim
göksel yurtcan
Deore yada slx ile yenilerim tuzlu olur slx ancak deorenin üst modeli sonuçta (yanlış bilmiyorsam) acera yenilemeyi düşünmüyorum zaten
slx daha üst dediğiniz gibi hocam ama 10a satmanız zor olabilir piyasa bir tık durgun bu aralar

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,703
İsim
Emre
Discord
necromancerr
slx daha üst dediğiniz gibi hocam ama 10a satmanız zor olabilir piyasa bir tık durgun bu aralar
zaten yeniledikten 5-6 sene sonra satarım satarsamda temiz bakıp o zamana kadar ülke batmazsa 10k yı rahat geçer 2. el fiyatıda :D

Top Bottom