Rakunabii 80+ Bronze Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 843 Reaksiyon skoru 660 24 Temmuz 2022 #2 knk şehitlerimize hepimiz üzülüyoruz anıyoruz fakat böyle bi paylaşımın amacı ne paylaşıyosunda yazı falan ekle
knk şehitlerimize hepimiz üzülüyoruz anıyoruz fakat böyle bi paylaşımın amacı ne paylaşıyosunda yazı falan ekle
S C O 80+ Bronze Katılım 21 Temmuz 2022 Mesajlar 954 Reaksiyon skoru 579 24 Temmuz 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Rakunabii yazmış: knk şehitlerimize hepimiz üzülüyoruz anıyoruz fakat böyle bi paylaşımın amacı ne paylaşıyosunda yazı falan ekle Devamı için tıklayın... '' Grafik Tasarımı '' Dostum Bu Gördüğün Gibi Grafik Tasarımda Bir Amaç Olmaz.. Örnek Vereyim Sizi Efendim.. Siz Başka Bir ' Grafik Tasarıma ' Ne Bu? , Amaç Ne? Soruyor Musun? Mesela..
Rakunabii yazmış: knk şehitlerimize hepimiz üzülüyoruz anıyoruz fakat böyle bi paylaşımın amacı ne paylaşıyosunda yazı falan ekle Devamı için tıklayın... '' Grafik Tasarımı '' Dostum Bu Gördüğün Gibi Grafik Tasarımda Bir Amaç Olmaz.. Örnek Vereyim Sizi Efendim.. Siz Başka Bir ' Grafik Tasarıma ' Ne Bu? , Amaç Ne? Soruyor Musun? Mesela..
ProArk 80+ Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 472 Reaksiyon skoru 178 24 Temmuz 2022 #4 Allah rahmet eylesin. Kral insandı Selçuk abi. Tasarımda süper olmuş.
S C O 80+ Bronze Katılım 21 Temmuz 2022 Mesajlar 954 Reaksiyon skoru 579 24 Temmuz 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi #5 ProArk yazmış: Allah rahmet eylesin. Kral insandı Selçuk abi. Tasarımda süper olmuş. Devamı için tıklayın... Mekanı Cennet Olsun
ProArk yazmış: Allah rahmet eylesin. Kral insandı Selçuk abi. Tasarımda süper olmuş. Devamı için tıklayın... Mekanı Cennet Olsun