Bu edebiyat hocaları öğrencileri maffediyor hocam ben de ateşten gömlek için özet yazıyorumKitab bayağı aklımda ama 10 sayfa cıkaracak kadar degil. Hangi siteden 10 sayfa bakıp yazabilirim ?
banada 30 kıta şiir ezberlettiBu edebiyat hocaları öğrencileri maffediyor hocam ben de ateşten gömlek için özet yazıyorum
Hangi okul söylede yanlışlıkla gelmeyelimbanada 30 kıta şiir ezberletti
üsküdarda bi lise sen semte gel knk ben seni karşılarım hocaya kumpasHangi okul söylede yanlışlıkla gelmeyelim
Kitab bayağı aklımda ama 10 sayfa cıkaracak kadar degil. Hangi siteden 10 sayfa bakıp yazabilirim ?
Bu edebiyat hocaları öğrencileri maffediyor hocam ben de ateşten gömlek için özet yazıyorum
Bizede makale yazdırtıyor.banada 30 kıta şiir ezberletti
Allah kurtarsın bizim edebiyatçı kadar kralı yok bütün dersin özetlerini veriyor kendisi altlarını çizdiriyor önemli kısımların hiç böyle şeyler yaptırmadı valla canım hocam dövmesini yaptırcam canım anam diye o kadar severimKitab bayağı aklımda ama 10 sayfa cıkaracak kadar degil. Hangi siteden 10 sayfa bakıp yazabilirim ?
Nasıl özet bu arkadaş?Kitab bayağı aklımda ama 10 sayfa cıkaracak kadar degil. Hangi siteden 10 sayfa bakıp yazabilirim ?