Şeker portakalının 10 sayfa özeti lazım

Kitab bayağı aklımda ama 10 sayfa cıkaracak kadar degil. Hangi siteden 10 sayfa bakıp yazabilirim ?
yanlış hatırlamıyorsam zeze diye bir çocuk vardı yeni evlerinin arka bahçesinde konuşan portakal ağacı vardı ilk okuduğum kitaplardan. Okuması keyifli sarıyo otursan 3 saate okursun.

11say'da neden edebiyat-tarih-felsefe-almanca-ingilizce-din.k-beden var abi?

Kitab bayağı aklımda ama 10 sayfa cıkaracak kadar degil. Hangi siteden 10 sayfa bakıp yazabilirim ?
Hâla böyle ödevler vermeye devam ediyorlar mı cidden? Gerçi üniversitede bile ne ödevler veriliyor normal.

Hocaların özet merakını anlamıyorum hepsini okuduklarınıda düşünmüyorum muhtemelen sayfa sayısına göre puanlıyolar. Eğer öğrencinin okuduğunu anlaması için çabalıyosan yaparsın 5-10 soruluk sınav kimsenin zamanını almazsın boş boş. Saçma sapan işler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocaların özet merakını anlamıyorum hepsini okuduklarınıda düşünmüyorum muhtemelen sayfa sayısına göre puanlıyolar. Eğer öğrencinin okuduğunu anlaması için çabalıyosan yaparsın 5-10 soruluk sınav kimsenin zamanını almazsın boş boş. Saçma sapan işler.
Hiç özet çıkarıp vermedim ve lise bitti hayatımdan hiç bir kayıp hissetmedim kitabı da okumuştum bu arada :).

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,171,001
Üyeler
185,992
Son üye
berobaba75
Geri