Neler Yeni

Şeker portakalının 10 sayfa özeti lazım

Juiclair0

80+ Silver
Kitab bayağı aklımda ama 10 sayfa cıkaracak kadar degil. Hangi siteden 10 sayfa bakıp yazabilirim ?
yanlış hatırlamıyorsam zeze diye bir çocuk vardı yeni evlerinin arka bahçesinde konuşan portakal ağacı vardı ilk okuduğum kitaplardan. Okuması keyifli sarıyo otursan 3 saate okursun.

yureksyz

80+ Silver
En İyi Cevap
3
11say'da neden edebiyat-tarih-felsefe-almanca-ingilizce-din.k-beden var abi?

Revntron

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
640
İsim
Serdar BULUT
Kitab bayağı aklımda ama 10 sayfa cıkaracak kadar degil. Hangi siteden 10 sayfa bakıp yazabilirim ?
Hâla böyle ödevler vermeye devam ediyorlar mı cidden? Gerçi üniversitede bile ne ödevler veriliyor normal.

ıslatılan ahmak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
340
İsim
ıslatılan ahmak
Hocaların özet merakını anlamıyorum hepsini okuduklarınıda düşünmüyorum muhtemelen sayfa sayısına göre puanlıyolar. Eğer öğrencinin okuduğunu anlaması için çabalıyosan yaparsın 5-10 soruluk sınav kimsenin zamanını almazsın boş boş. Saçma sapan işler.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocaların özet merakını anlamıyorum hepsini okuduklarınıda düşünmüyorum muhtemelen sayfa sayısına göre puanlıyolar. Eğer öğrencinin okuduğunu anlaması için çabalıyosan yaparsın 5-10 soruluk sınav kimsenin zamanını almazsın boş boş. Saçma sapan işler.
Hiç özet çıkarıp vermedim ve lise bitti hayatımdan hiç bir kayıp hissetmedim kitabı da okumuştum bu arada :).

Top Bottom