Neler Yeni

Şeker Travması Ne Yapabilirim?

Saturn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
787
İsim
Satürn
Arkadaşlar yanlış tavsiyeler veriyorsunuz. Adam bir şey yapmak istiyor ve yapamıyor değil, bilinçaltı ile ilgili bir sorunu var. Bir paket çikolatadan kimse kilo almaz, kendisi de biliyor ama düşüncelerine engel olamıyor. Psikolojik desteğe nasıl ulaşabilir verecekseniz onun tavsiyesini verin.
Hocam öyle ama yani o kadar psikologluk bir durumda değil bence yedikten sonraki düşüncelerim 1 2 saat sürüyor sonrasında unutuyorum.

.RBO.

80+ Silver
Hocam bırakmayı denedim de can istiyor
e demekki 1-2 senedir yiyormuşsun azar azar yemeye devam edebilirsin bir şey olmaz önemli olan miktar çok içtiğin zaman suda kötü ve tatlı yedikten sonra çok fazla su içmenide önermem

Saturn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
787
İsim
Satürn
e demekki 1-2 senedir yiyormuşsun azar azar yemeye devam edebilirsin bir şey olmaz önemli olan miktar çok içtiğin zaman suda kötü ve tatlı yedikten sonra çok fazla su içmenide önermem
Genellikle sabahları 3 yumurta yiyorum hocam yarım ekmekle bir zararı var mıdır çırpılmış

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,652
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Arkadaşlar yanlış tavsiyeler veriyorsunuz. Adam bir şey yapmak istiyor ve yapamıyor değil, bilinçaltı ile ilgili bir sorunu var. Bir paket çikolatadan kimse kilo almaz, kendisi de biliyor ama düşüncelerine engel olamıyor. Psikolojik desteğe nasıl ulaşabilir verecekseniz onun tavsiyesini verin.
Kilo almaz ama insülin direnci geliştirir ki bu da direkt olarak 12 kronik hastalığın ön adımını atar. Şekeri hayatından çıkartması için daha az zararlı olan alternatifleri önermem yanlış değil ve psikolojik desteğe de ihtiyacı yok alternatif gerek

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
bitter çikolata tüketebilirsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,048,551
Üyeler
166,400