Neler Yeni

Şekersiz Çay > Şekerli Çay

asemih159

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
664
İsim
Semih
Bir zamanlar çaylarımı şekerli içiyordum. Çokta güzel geliyordu. Sonra abimin ısrarıyla ve misafirliklerde şeker bulmaya üşendiğim için şekersiz içmeyi denedim. Sonra zamanla şekersiz çaya alışmaya başladım. Ve şekerli çayın tadını unuttum.
Uzun zaman sonra şekerli çayın tadına baktığımda şerbet gibi geldi. Çaya şeker katınca çayın tadı gelmiyor.
Çayı şekerli içenler çaya şeker katmadığında tadı çok tatsız geliyor. Ama bir iki kere deneseler zamanla alışıp çayın asıl tatını alabilecekler.
Kısacası;

Bu konudaki yorumlarınızı bekliyorum.

z.furkandenizhan

80+ Bronze
Bir zamanlar çaylarımı şekerli içiyordum. Çokta güzel geliyordu. Sonra abimin ısrarıyla ve misafirliklerde şeker bulmaya üşendiğim için şekersiz içmeyi denedim. Sonra zamanla şekersiz çaya alışmaya başladım. Ve şekerli çayın tadını unuttum.
Uzun zaman sonra şekerli çayın tadına baktığımda şerbet gibi geldi. Çaya şeker katınca çayın tadı gelmiyor.
Çayı şekerli içenler çaya şeker katmadığında tadı çok tatsız geliyor. Ama bir iki kere deneseler zamanla alışıp çayın asıl tatını alabilecekler.
Kısacası;

Bu konudaki yorumlarınızı bekliyorum.
Katılıyorum.

Angel face

80+ Bronze
Ben de şekersiz içiyorum eskiden 3 şeker atardım tatlı gelmezdi şimdi 1 tan şeker atsam şerbet gibi geliyor.
Normal çaya bundan karıştırınca çok güzel oluyor.
0b2adf1b-98aa-4e2d-a19e-8ad19eed81b1_size780x780_quality60_cropCenter.jpg

asemih159

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
664
İsim
Semih
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben de şekersiz içiyorum eskiden 3 şeker atardım tatlı gelmezdi şimdi 1 tan şeker atsam şerbet gibi geliyor.
Aynen öyle👍🏻
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ama bunu ailemdeki şekerli içenlere anlattığımda hala şekerli içmeye devam ediyorlar.

Alper Arıkan

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Geçen bi şekersiz içeyim dedim, başta her şey güzeldi, ta ki çayın yanındaki keki bitirinceye kadar

VitoScaletta

80+ Gold
aga çayın neyini seviyonuz ben hiç içmiyorum poğaça simit olmadığı sürece zorla iç iç diye zorlarsada 4 kaşık şeker + limon açık çay içiyorum

ImSunny

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
385
İsim
Eşşekcik
İlgilendiği Kategoriler
Sanal Güvenlik
Discord
darknest35
Kural 18: Eski Konuları Yükseltmek