Hepsini tek mesaja ekleyip topluca cevap verme planım var, ama forum bi 10-15 dakika çökebilir.Abi adamlar hatrını sormuş cevap versene ayıp ayıp
Önemli mesajlara bakıyor kral.Hepsi özel mesaj. Yarısı sistem toplamamı isteyenler, geri kalanı SA, naber gibi mesajlar
Gerçekten moderatöre özelden merhaba yazanları anlamıyorum.Hepsi özel mesaj. Yarısı sistem toplamamı isteyenler, geri kalanı SA, naber gibi mesajlar
Hepsini tek mesaja ekleyip topluca cevap verme planım var, ama forum bi 10-15 dakika çökebilir.
Abi adam mı seçiyon dalga mı geçiyon?Önemli mesajlara bakıyor kral.
Hepsine "iyiyim" cevabı verip gitmek.Hepsini tek mesaja ekleyip topluca cevap verme planım var, ama forum bi 10-15 dakika çökebilir.
Özel mesajdan yardım isteyenlere yardım etmek pek doğru değil forumda, bazılarını kıramıyorum. Fakat yani derdini anlatmayıp SA falan yazıyorlar, çok uzatıyorlar işleriAbi adam mı seçiyon dalga mı geçiyon?
Ben düzgün başlık koyuyor ve forum hakkında ki konular, merak ettiklerim, sorunlarım hakkında atıyorum.Abi adam mı seçiyon dalga mı geçiyon?
Gerek yok gibi gözükebilir ama böyle ufak şeyler kaliteyi arttırıyor. Ben eklenmesini isterim ama, yanıp söncek şekilde değil sadece yazı değişcek şekilde yoksa dikkat dağıtabilir. (Tüh aynı konuyu ben aççaktım )Selamlar,
İsteğimi konu başlığında tam olarak belirtememiş olabilirim.
Burada açıklayayım kendimi.
Mesela Vatan Bilgisayar sekmesine girdiğinizde:
Alıntıyı görüntüle
başka sekmeye girdiğinizde:
Alıntıyı görüntüle
Gibi bir yazı beliriyor.
Bunu Donanım Arşivi için de yapılabilir olacağını düşünüyorum.
"Beni unutma!"
"Seni bekleyen bildirimler var." (Bildirim geldiğinde.)
Vb. vb.
Çok mu gerekli? Hayır değil.
Sadece hoş bir eklenti olur diye düşünüyorum.
Hepsini tek mesaja ekleyip topluca cevap verme planım var, ama forum bi 10-15 dakika çökebilir.
Yok baya çökerttim ben zaten. Bozmadan, kırıp dökmeden bir iş öğrenilmez.Eski kullanıcı adı Deneme olan biri için normal, nerde ne var ilk o deniyor zaten. Forumu çökerten ilk kişi olmak da onun hakkıdır.