yaklaşık 1000 tl ye almıştım 55 Oyun kırık ne kadara satabilirim ? pc yle beraber satıp iyi Da 2 almak istiyorum teşekkürler.
kaç kol varyaklaşık 1000 TL ye almıştım 55 Oyun kırık ne kadara satabilirim ? PC yle beraber satıp iyi Da 2 almak istiyorum teşekkürler.
2 tane kendi kolukaç kol var
600 eder diye düşünüyorum2 tane kendi kolu
teşekkürler oyunlar önemliyse gta5,the last of us,fifa 18,pes18,wwe,nba 2k17 gibi oyunlar var600 eder diye düşünüyorum
yazdım oyunları ps3 super slim gb tı bilmiyorum tam olarakKaç GB`lık modeli?
Oyunlar neler?
2 ay önce slim model 25 oyunlu tek kol ps3ü 900e sattım ona göre bi fiyat biç piyasayada bi bakteşekkürler oyunlar önemliyse gta5,the last of us,fifa 18,pes18,wwe,nba 2k17 gibi oyunlar var
Mesaj otomatik birleştirildi:
yazdım oyunları ps3 super slim gb tı bilmiyorum tam olarak
baya güzel fiyat olmuş teşekkürler2 ay önce slim model 25 oyunlu tek kol ps3ü 900e sattım ona göre bi fiyat biç piyasayada bi bak
tamam teşekkürler baktığın için<3 ona göre satmaya çalışacağım900 TL eder şimdi piyasasına baktım.
Oyunların orjinal olmadığını belirt bu arada satacağın kişiye.tamam teşekkürler baktığın için<3 ona göre satmaya çalışacağım
tamamdır peki satılması uzun sürer mi nasıl satabilirim sahibinden,letgo ?Oyunların orjinal olmadığını belirt bu arada satacağın kişiye.
her yere koy gittigidiyora da koyabilirsintamamdır peki satılması uzun sürer mi nasıl satabilirim sahibinden,letgo ?