doğduğumdan beri korsan izliyorum virüs yediysemde format geçer be 1 kere geleceksin dünyaya hayatın tadını çıkar her şey beleş Korsan kanımızda var. Sadece online oyunları falan alıyom bazen steam güzel gözüksün diye para atıyom puan falan kasıyom işte öyle sonra pc iyi olmadığı için düşük oyunları oynirem neyse görüşürüz şunuda şöyle bırakayımEvet başlıkta da yazdığı gibi selçuksports'tan maç izlemekteyim fakat çerezler gibi şeylerle bilgisayarıma virüs bulaşır mı bunun hakkında bilgim yok böyle bir şey olma imkanı var mı ?
Seviyeyi de 31 yaparsın güveniyorum sanadoğduğumdan beri korsan izliyorum virüs yediysemde format geçer be 1 kere geleceksin dünyaya hayatın tadını çıkar her şey beleş Korsan kanımızda var. Sadece online oyunları falan alıyom bazen steam güzel gözüksün diye para atıyom puan falan kasıyom işte öyle sonra pc iyi olmadığı için düşük oyunları oynirem neyse görüşürüz şunuda şöyle bırakayım
31 Oyun Sahibi
31 DLC Sahibi
31 İnceleme
31 İstek Listesinde
Alıntıyı görüntüle
boşver virüsü hocam link atar mısınEvet başlıkta da yazdığı gibi selçuksports'tan maç izlemekteyim fakat çerezler gibi şeylerle bilgisayarıma virüs bulaşır mı bunun hakkında bilgim yok böyle bir şey olma imkanı var mı ?
https://www.selcuksportshd181.com/ alın hocamboşver virüsü hocam link atar mısın
aklıma gelmedi biraz money istiyor ama zorlarımSeviyeyi de 31 yaparsın güveniyorum sana