Neler Yeni

senelik ücreti olmayan kolay kredi kartı veren banka hangisi

rec3p

80+
selam arkadaşlar kredi kartı başvurusu yapacağım gelir belgesiz olarak tavsiye ettiğiniz senelik ücreti olmayan kredi kartı hangisi ?

fgoren

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
593
İsim
Fatih Gören
Enpara alabilirsin ücretsiz taksitlendirme de yapabiliyosun sonradan

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,504
İsim
ArtiAnius
hocam size başlangıçta kaç TL limit verdiler kredi kartında
1500 verdi bana ancak qnb finansbankın free kartları var her bankanın free kartı var aslında başvururken seçmeniz yeterli

WhoCares

80+ Gold
yıllık aidatsiz kredi kartı yok aidatsiz olanlarında şartı var otomatik ödeme talimati yada çalışıyorsan isen maaşını ordan almak koşulu ile felen filan en iyisi banka kartıdır paran kadar kullanırsın ayrı mesele :kekw:

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,504
İsim
ArtiAnius
yıllık aidatsiz kredi kartı yok aidatsiz olanlarında şartı var otomatik ödeme talimati yada çalışıyorsan isen maaşını ordan almak koşulu ile felen filan en iyisi banka kartıdır paran kadar kullanırsın ayrı mesele :kekw:
yooo öyle bir şey yok bu arada aidatsız fix card kullanıyorum otomatik ödeme talimatımda yok hiçbir şeyimde yok insanları yanıltmayın lütfen hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu kartların hepsi ücretsiz kartlardır hocam aklınıza yatanı alın

WhoCares

80+ Gold
yooo öyle bir şey yok bu arada aidatsız fix card kullanıyorum otomatik ödeme talimatımda yok hiçbir şeyimde yok insanları yanıltmayın lütfen hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu kartların hepsi ücretsiz kartlardır hocam aklınıza yatanı alın
benim kullanıdıgım kartlar öyle bunlar yeni çıktı ise bilemiyorum onu birisi garanti biri ziraat biri banka kartı birisi kredi kartı ve yıllık 460 gibi ücreti var banka kartının yok

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,958
İsim
tümen dağ
Öğrenci isen iş bank

Top Bottom