hocam size başlangıçta kaç tl limit verdiler kredi kartındaEnpara alabilirsin ücretsiz taksitlendirme de yapabiliyosun sonradan
1500 verdi bana ancak qnb finansbankın free kartları var her bankanın free kartı var aslında başvururken seçmeniz yeterlihocam size başlangıçta kaç TL limit verdiler kredi kartında
Ben kullanmıyorum enparayı ğretsiz olarak en iyisi o diyebilirim amahocam size başlangıçta kaç TL limit verdiler kredi kartında
yooo öyle bir şey yok bu arada aidatsız fix card kullanıyorum otomatik ödeme talimatımda yok hiçbir şeyimde yok insanları yanıltmayın lütfen hocamyıllık aidatsiz kredi kartı yok aidatsiz olanlarında şartı var otomatik ödeme talimati yada çalışıyorsan isen maaşını ordan almak koşulu ile felen filan en iyisi banka kartıdır paran kadar kullanırsın ayrı mesele
benim kullanıdıgım kartlar öyle bunlar yeni çıktı ise bilemiyorum onu birisi garanti biri ziraat biri banka kartı birisi kredi kartı ve yıllık 460 gibi ücreti var banka kartının yokyooo öyle bir şey yok bu arada aidatsız fix card kullanıyorum otomatik ödeme talimatımda yok hiçbir şeyimde yok insanları yanıltmayın lütfen hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aidatsız Kredi Kartı ve Başvurusu | QNB Kredi Karti
Yıllık kart ücreti ödemek istemiyorsanız bu kart tam size göre! Kart ücreti olmayan QNB Fix kredi kartının avantajları hakkında detaylı bilgi bu sayfada.www.cardfinans.comFree ile Tanışın
Yıllık kart aidatı olmayan Free ile yüz binlerce üye işyerinde bol bol chip-para kazanırken, taksit imkânından da yararlanabilirsinizwww.axess.com.trBankadan güzeli | Enpara.com
Enpara.com'da şube yok, avantaj çok! Siz de masrafsız dijital bankacılığın avantajlarından yararlanmak istiyorsanız hemen Enpara.com'a başvurun!www.qnbfinansbank.enpara.combu kartların hepsi ücretsiz kartlardır hocam aklınıza yatanı alınBonus Flexi | Aidatsız Kredi Kartı | Garanti BBVA
Bonus Flexi aidatsız (ücretsiz) kredi kartı ile taksitli alışveriş yapıp, bonus kazanabilirsiniz. Kart ücreti ödemeden Flexi kredi kartı başvurunuzu yapın!www.garantibbva.com.tr